Gå til hovedinnhold

Oppmerksom juridisk / kontakt med forfatteren

Materialet presenteres utgjør ikke, medisinsk, informasjonsformål og bør ikke behandles som en spesialisert medisinsk rådgivning, diagnose eller skjema anbefalinger for behandling. Materialet er ikke en erstatning for profesjonelle medisinske undersøkelser eller medisinsk faglige råd. Før du bruker noen behandling prosedyrer bør alltid konsultere legen din. Bare en lege er i stand til å sikre sikkerhet og effekt. Medlem av materialet i alle fall bør ikke undervurdere betydningen av spesialist medisinsk konsultasjon, og bør ikke forsinke oppkjøpet basert på opplysningene i den presenterte materialet.

Forfatteren av bloggen sier at det ikke er noen garanti egnetheten av innholdet i materialet for et bestemt formål eller bruk, og skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som følge av bruk eller manglende evne til å bruke materialet. Du utelukkende informasjon innhentet gjennom materialet fungerer på egen risiko.


Arkadiusz Heron

Alder: 38

Fødested: Jaworzno - Polen

Kontakt:


Skriv meg

GG: 4974783

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.

Rense kroppen: persille hjelper rense kroppen

Rensing kroppen persillePersille, takket være sin rike sammensetning, renser blodet for giftstoffer. Kroppen begynner å mer-kompetente og mer effektiv drift. Studien viste også sterk anti persille, noe som resulterer i en reduksjon i hyppigheten av forekomsten av kviser og akne på forsiden og baksiden.