Gå til hovedinnhold

Gå ned i vekt fort: månen diett

Månen diett for å gå ned i vekt


For mange av oss, er vekttap primært trening, slanking massasje, telle kalorier og selvfølgelig kosthold. Spesielt sistnevnte er svært populære blant folk som ønsker å gå ned i vekt. Det finnes mange forslag kosten meny, hvorav noen er ganske uvanlig.

En av de interessante og samtidig uvanlig diett menyen er et forslag kalt måne diett . I litteraturen finner du mye informasjon om virkningen av månefasene på mennesker.

En interessant nyhet er derfor slanking tar hensyn til virkningen av selskapet og månen. Hovedoppgaven for måne diett er å lette kroppen opptaket av mat i henhold til den naturlige rytme.

Månen diett anbefales spesielt til dem som tidligere ikke kunne gå ned i vekt til tross for bruk av forskjellige metoder og, fremfor alt, vanlige kalorifattig diett. Fra månen til å bli eliminert hovedsakelig søtsaker og salt.

I tillegg til disse artiklene, en meny som lar nesten alle ingredienser til mat, men i løpet av sin søknad kalorier forbrukes kan ikke overstige visse grenser. For de to første ukene ikke kan leveres inn i kroppen mer enn 1000 kalorier, og for de neste to, kan du ikke overstige antallet 1200. månen diett består av tre hovedfaser.

Fase I diett månen


Fase I er den fasen av forberedelsene og skal starte den 4 dager før stykket. I begynnelsen av hver dag spiser vi en bestemt frukt. Den første dagen er best å spise fersk ananas, vannmelon andre, er den tredje dagen anbefalte jordbær og svisker, og på den siste dagen - druer.

I tilfelle der noen av disse fruktene er ikke tilgjengelig, så bør du forkorte fase I av den dato disse fruktene bør spise. Frukt kan spises i noen mengde, men vi må huske på at hver dag i denne fasen til middag ikke spise noe annet. Etter 12.00 kan vi spise normale måltider.

Fase II diett månen


Fase II er scenen riktig vekttap at du må starte helt på fullt. Denne fasen varer i to uker. På dette tidspunktet kroppen påvirkes av fallende månen, og derfor lettere å bli kvitt overflødig vekt.

I denne fasen må du spise 3 måltider om dagen, som ikke overstiger 1000 kcal om dagen. Vi bør unngå fete oster, kjøtt og søtsaker. Du bør drikke 2l fortsatt mineralvann en dag. Hvis vi vil være veldig sulten mellom måltidene kan spise opp til 200g frukt og grønnsaker.

Fase III diett månen


Fase III er den fasen av regenerering og varer i to uker, fra nymåne til fullmåne. I denne fasen av månen kommer og er lik vår appetitt som øker, og antall kalorier som kan leveres til legemet økes til 1200.

I tillegg til denne dietten etterlevelse av regler om ernæring, kan vi også gjøre øvelsene. Det er veldig viktig å ikke presse, og ta en moderat og regelmessig fysisk aktivitet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.