Gå til hovedinnhold

Forbrenne fett: produkter som øker fettforbrenningen

Produkter som øker fettforbrenningen 


Nesten hver og en av oss drømmer om en slank og attraktiv kropp. Starte prosessen med vekttap, velg med omhu og ikke la oss bruke drastiske sult dietter, som i de fleste tilfeller ikke har en positiv innvirkning på vår helse.

For å gå ned i vekt, velge en passende diett, som består bare for oss og er tilpasset våre behov. Noen av oss er kjent med de generelle anbefalingene fra riktig kosthold, selv om det ikke gjelder. For de som har problemer med å velge sunn mat, inviterer jeg deg til kosttilskudd konsultasjoner.

Velvalgte slanking kosthold ikke fører oss sakte ned metabolic rate. Selv om graden av vekttap er ikke fantastisk som i tilfellet med faste og diett mono, det reduserer sannsynligheten for yo-yo effekt og gå tilbake til den foregående vekt.

Når skiftende profiler er svært nyttig også trene og støtte fra sine kjære. Økningen i hastigheten på stoffskiftet og appetitt undertrykkelse kan også være nyttige naturlige stoffer øke fettforbrenningen.


Frukt og grønnsaker i å brenne fett


Ananas inneholder også en rekke verdifulle næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Men jeg vil hovedsakelig fokusere på sine slanking egenskaper. Deri bromelain det fart på stoffskiftet og hjelper fordøyelsen av proteiner. Store mengder kostfiber gi følelsen av metthet, og samtidig forbedre peristaltikk. Men de gode egenskapene har frisk frukt.

Vannmelon tilhører kalorifattig frukt. Den renser kroppen for giftstoffer, stimulerer nyrene og øker utskillelsen av overflødig vann. Med fiber demper appetitten og mangan inneholdt deri stimulerer produksjonen av enzymer for å akselerere fordøyelsen av fett.

Epler spist med huden gir oss pektin, som reduserer appetitt, mens påvirker stimulering av excretory system.

Grapefrukt, som epler, inkluderer i sin sammensetning en stor mengde pektin. Lave nivåer av glykemisk indeks gjør lenge vi føler vel forsynt.

Ikke glem imidlertid at fruktene er også en kilde til sukker, som for mye, spesielt når vekttap ikke er anbefalt. Mye tryggere er grønnsaker som inneholder færre kalorier, så du kan spise dem nesten på vilje.

Agurk og avocado bidra til å akselerere brenning av vår fett. I tillegg støtter agurk utskillelse av overflødig vann fra kroppen og lite kalorier. I tilfelle av avokado sak er det mer komplisert, fordi det er høy i kalorier. Den inneholder også store mengder fett, inkludert essensielle fettsyrer, som reduserer nivået ,, dårlige "kolesterolet.

Krydder i å brenne fett


Meget interessant er krydderet i ingefær.. Det har varmende egenskaper og øker produksjonen av fordøyelsesenzymer juice. Takket være økt metabolic rate. For å akselerere brenning av fett brukes ikke bare ingefær, men også basilikum. Andre interessante krydder som øker hastigheten på prosessen med fordøyelse og utskillelsen av gastric juice er kanel, merian, oregano, anis og timian.

Hvis vi tenker på å redusere cravings, som er spesielt irriterende under søknadsprosessen slanking, la oss legge til chili og karri for våre retter. Men la oss begrense forbruket av spisskummen, fordi det øker appetitten.

Drinker i å brenne fett


Rød og grønn te er bra for ,, brennere "fett. Stoff av en positiv innflytelse på vår metabolisme. Ytterligere fordeler av å drikke en mulig å senke kolesterol, triglyserider og blodtrykk, så vel som å øke konsentrasjonen, og styrking av kroppen.

Kosttilskudd i å brenne fett


I markedet kan vi finne flere og flere kosttilskudd som støtter prosessen med å brenne fett i kroppen vår. Jeg vil ikke fokusere på om disse stoffene virker eller ikke, men generelt nevne ingrediensene som lekkerbiskener.

Kitosan er avledet fra kitin, som er en komponent som er en del av armeringen på skalldyr og sjømat. Dette tiltaket har sterke absorberende egenskapene og hindrer absorpsjon av fett inn i cellene i kroppen, ved å hindre dem i å spre seg mindre partikler. Dette tiltaket kan imidlertid ikke brukes hos personer som er allergiske mot skalldyr. Mens det er helt sikkert, kan føre til forstoppelse og inhibering av absorpsjon av fettløselige vitaminer (A, D, E, K).

Det er interessant å mat supplement, finnes hovedsakelig i tabletter som inneholder eddik. Angivelig, det øker fettforbrenningen, hjelper fordøyelsen og gir en følelse av metthet.

Krom er også en såkalt ,, brennere "fett. Vedtatt, i form av kosttilskudd kan føre til irritabilitet og hodepine. Interessant, kan dette forholdet ta naturlig i produkter som: grovt brød, frokostblandinger, sjømat og asparges.

Husk imidlertid at riktig kosthold er kanskje ikke nok i kampen mot overvektige eller fete. Vi trenger også å endre måten du tenker om deg selv og din nye diett. Glem fordommer, om hva vi har innpodet oss, bestemødre og andre familiemedlemmer fra de tidligste årene av livet. Mens i det siste, fluffy gutt, har vi ikke de alltid forbli. La oss være åpne for nye smaker og måter å tilberede måltider, samt forståelse for hverandre.


Sikori er også nyttig under prosessen av vekttap. Hennes stoffer for sin bitter smak, stimulere utskillelsen av galle og dermed hindre opphopning av kroppsfett.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.