Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra oktober, 2016

Hvordan styrke immunforsvaret?

10 produkter til å styrke immunforsvaret 
Lave temperaturer og dårlig vær er bidrar til infeksjoner, som kroppen vår i høst-vinter perioden er svært sårbar. Se hvilke produkter bør inkludere i kosten vår for å styrke immunforsvaret og bekjempe infeksjoner.

Ned i vekt etter fødsel

Gå ned i vekt etter fødsel 
Graviditet er en fantastisk tid til å vente på barnet, men også den perioden hvor en kvinnes kropp uunngåelig endring, og en av de mest synlige symptomet er vektøkning. Det er mest vanlig, men for mange kvinner er en tung byrde.

Fiber i kosten

Fiber og dens virkninger på helse
Ifølge leksikonet fiber er ikke noe annet enn en "komplekse heterogene stoffer cellevegg anlegget ikke fordøyd og absorbert i mage-tarmkanalen av mennesket." Så?

Lav-kalori diett

Lav-kalori diett menyen
Lav-kalori diett basert på å redusere kaloriinntaket. Noen grense det å bare usunne nivåer. Ifølge forutsetningene minimum daglige kaloriinntak er 1200 kcal, men alt avhenger av driftsmodus av livet.

Strekkmerker gravid

Hvorfor har jeg strekkmerker i svangerskapet ?
Graviditet er en spesiell tid når kroppen av fremtiden mor gjennomgår en irreversibel endring, og dessverre er ikke alltid endres til det bedre. Økt kroppsvekt , ødem, misfarging av huden, cellulitt og strekkmerker er blant de vanligste graviditet plager estetiske som vi kjemper, og som er redd for hver enkelt av oss.

Slankesuppe

Slankesuppe  forskrifter
Du må huske at vekttapprogrammet kan vare lenger enn 3 dager. Hver dag spiser suppe valg, som deles inn i 3-4 deler.

Med suppe kan du:

En cocktail drink grønnsaker og 2 liter mineralvann;spise 2 skiver knekkebrød med cottage cheese eller mager skinke.
I 3 dager vekten vil falle med 2 kg. Behandlingen kan gjentas en gang i måneden.

Oppblåst mage hele tiden

Oppblåst mage - for å hjelpe?
Årsaker opphopning av gasser i tarmen kan være mange. Starter fra å spise måltider i en hast, av dårlig kosthold før etter en alvorlig sykdom. Gassene kan akkumuleres i tarmen fordi de spiser for grådig, for korte tygge munnfuller mat.

Motverka håravfall

Hvordan forhindre håravfall?
La du merke til deg selv dreven håravfall? Ikke undervurder dette signalet. Vanligvis viser problemet med helse. Dette kan være en hudsykdom (f.eks. tinea, lichen planus, seboreisk dermatitt, så vel som bindevevssykdom, systemisk lupus erythematosus eller skleroderma).

Glutenfri diett ned i vekt

Glutenfri diett for vekttap
Du er på en lav kalori diett, du spiser regelmessig, drikke mye vann, du er aktiv, og likevel vekten er på plass? Problemet kan være gluten, som noen ganger akkurat nok til å kvitte seg med diett, for å endelig begynne å miste overflødig vekt.

Tørre øyne

Tørre øyne symptomer og behandling
Blodskutte øyne, følelsen av sand under øyelokkene .. det kan kalles. tørre øyne. I denne lidelsen overflaten knottene er for få hydrert, og det fremmer utviklingen av betennelse i konjunktiva og hornhinnen.

Smerter i korsryggen

Smerter i korsryggen - hva vil hjelpe?
Naturlig behandling komme til hjelp både plager forårsaket av degenerasjon, og endringer eller leddgikt (gikt). Du må bare vite hvordan du bruker dem. Du må også huske på, med en flott stoff for leddgikt er regelmessig mosjon. Ikke overse det!

Nakkesmerter

Smerter i nakken - som hjelper?
Disse hodepine oppstår vanligvis under langvarig holde hodet i en vanskelig posisjon (f.eks. under søvn) og muskel og leddbånd i nakken. Heldigvis finnes det pålitelige metoder for å løse dem.

Forkjølelse

Naturlige måter for forkjølelse
Verre humør, rennende nese eller tørr hoste, rennende øyne, muskel eller leddsmerter, svakhet, feberhete er et signal om at kroppen din går til å kjempe mot patogene bakterier, som kan føre til luftveisinfeksjoner.

Intimhygiene

Intime kvinner - hvilke urter?
Ekstremt sensitive områder intime kvinner er som et barometer på tilstanden i hele organismen. Helsen til de stedene du bør derfor ta vare med spesiell omsorg for å hindre smitte: vaske 1-2 ganger om dagen, og under menstruasjon - oftere.

For høyt stoffskifte

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet?
Hvis du har prøvd mirakuløse potions og piller som uten trening og riktig kosthold har ført til tap av enda et par kilo i løpet av kort tid - du vet, at slike mirakuløse betyr nei.

Hyperkolesterolemi

Familiær hyperkolesterolemi - som truet?
I familiær hyperkolesterolemi feilaktig konstruksjon fører til genetisk skade på reseptor-celler lokalisert i leveren. Det er ment for å ta dårlige kolesterolet fra blodet, plukker den opp mindre, fordi mer av disse molekylene sirkulerer i blodet og utskilles i veggene av arterier, som igjen skader dem og gjør det avsatte plakk.