Gå til hovedinnhold

Vondt i magen: måter å magesmerter

Måter å magesmerter 


Magesmerter - en av de mest vanlig sykdom som vanligvis neglisjert og behandlet på egenhånd . Og her jeg begår en alvorlig feil, fordi mer enn bare dårlig, kan det tyde på en alvorlig sykdom som krever profesjonell diagnose og behandling.


5 mest vanlige årsaker og lidelser som forårsaker magesmerter

Fordøyelsesproblemer


Karakteristisk for denne sykdommen er vanligvis fylt med en følelse av magesmerter i øvre del av magen, kvalme og ubehagelig raping.

Vanligvis oppstår når du spiser noe dårlig eller vanlig overspising.

Hvordan takle?

Når du skal få dårlig, så du trenger å drikke rikelig med væske, inkludert ikke-kullsyreholdig mineralvann, urtete med mynte eller johannesurt . Du kan også nyte den klassiske drops magen eller andre naturpreparater (f.eks. med ekstrakter av artisjokk , med bromelain, et utdrag av gurkemeie jordstengler ). God handling har også en vann ekstrakt av johannesurt .

Forsiktig! Etter 2 dager med smerte ikke avta, gå til legen.

GERD eller halsbrann


Her ligger årsaken ikke med overskudd av syre i magen, men den såkalte. wracaniu av mageinnhold til spiserøret. Svært ofte hyperaciditet forbundet med stress som følger oss i livet, men også for at ansvarlig sykdom er til stede i magen bakterien Helicobater Pyllori.

Hvordan takle?

I tilfelle av en infeksjon med hjelp av antibiotikabehandling vil komme, og når det skal være stress, nødvendigvis trenger å endre livsstil (spesielt unngå stressende situasjoner).

Svært viktig er også løst måltider og spise dem uten hastverk. Med dietter også eliminere animalsk fett, unngå for mye animalsk protein, løk, sjokolade, krydret mat og stekt mat.

Forsiktig! Ikke overspising, slutte å røyke og begrense drikker kaffe. Unngå bruk av alkohol (spesieltvin og øl). Som en uformell narkotikabruk naturlige preparater, som er tilgjengelig på apotek uten resept med et utdrag fra frukten av spisskummen og kvann rot, med omeprazol, et stoff som har hemmende effekt på overdreven sekresjon av magesyre, eller pantoprazol, et stoff som hemmer produksjonen av saltsyre.

Tarmen sensitiv


Symptomer på denne sykdommen er smerter i nedre del av magen, vanligvis under navlen, og dessuten , kramper, oppblåsthet, diaré eller forstoppelse. Særpreget og ubehagelig det er også en følelse av ufullstendig avføring. Grunnlaget for denne sykdommen er ofte nervene, fordi symptomene vanligvis forverres med stress eller sterke følelser.

Hvordan takle?

Her er det nyttig å introdusere prinsippet om daglig fysisk aktivitet. Dette vil styrke nervesystemet og bidrar til å bekjempe stress.

Hvis teasing oss med diaré, da blir du nødt til å unngå matvarer med fiber, og de som lider av forstoppelse, tvert imot - innlemme fiber i kostholdet ditt.

Aids intestinal sammentrekning vil være å drikke en infusjon av kamille. Det hender at folk som lider av irritabel tarm behandling innført antidepressiva.

Cystitt


Dette er en tilstand som er vanskelig å ikke anerkjenne. Symptomer inkluderer en smertefull brennende følelse mens urinering og press på blæren.

Hvordan takle?

Når sykdommen vil være nødvendig å antibiotikabehandling og velsmakende for minst 2 liter væske per dag. Til dietten du må aktivere store doser av vitamin C for å forsurer urinen (bakterier ikke liker). Nyttig er også en varm varmeflaske plassert på magen.

Som et naturlig supplement er utmerket tranebær (juice eller tørket frukt). På apoteket kan du kjøpe preparater med ekstrakter av tranebær.

Klamydia


Klamydia - en bakterie som overføres seksuelt (men med skitne hender). Symptomer på infeksjon er uforklarlig magesmerter, noen ganger liten blødning etter samleie.

Hvordan takle?

Her vil du trenger antibiotikabehandling og å avstå for tiden av samleie. Hver seksuelt aktiv kvinne skal årlig testes for klamydia.

Forsiktig!  Det beskytter mot infeksjon med klamydia kondom.

Hva er smerte på et bestemt sted?


  • når det er kjedelig, vokser på høyre side rundt ribbeina, kan det bety problemer med galleblæren eller hepatitt,
  • når det vises i venstre side rundt ribbeina, sammen med en følelse av fylde, kan det være et symptom på en forstørret milt,
  • når den plasseres i mesogastrium og stråler til lysken, kan det være et tegn på blindtarmbetennelse ,
  • smerter i epigastriet betyr vanligvis gastro-øsofageal eller magesår. Natt smerter i epigastriet og smerte på tom mage, magesår,
  • mesogastrium i venstre og venstre lyske, under navlen vondt med irritabel tarm-syndrom,
  • når smerten oppstår i nedre del av magen, tyder det vanligvis betennelse i blæren med hyppig og smertefull vannlating, eller betennelse i eggstokkene og / eller egglederne med tilhørende sterke smerter som stråler til lysken. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.