Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: naturlige metoder for forstoppelse

Naturlige metoder for forstoppelse 


Forstoppelse - et problem som rammer mer bredere gruppe mennesker. Dette er resultatet ikke bare usunn livsstil, men også uregelmessig og usunt kosthold.


Forsiktig! Regelmessig forstoppelse og problemer med avføring kan føre til svært alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Forstoppelse problemer er først og fremst et resultat av å spise mat som har for lite fiber, og også vises i folk som ikke bare spiser små mengder væske, men også fører en stillesittende livsstil.

En god metabolisme er uløselig knyttet til bevegelse og fysisk aktivitet.

Andre årsaker til forstoppelse


Disse er:

  • innsnevring av intestinal lumen tumorinfiltrasjon ,
  • eksterne komprimering, arr,
  • stress,
  • matforgiftning.

Husholdningenes rettsmidler for forstoppelse


De mest populære metoder for å bekjempe forstoppelse, avføringsmidler er at du kan kjøpe på et apotek uten resept.

Forsiktig! Tar disse stoffene bør rådføre deg med legen din.

Hjemmelagde løsninger for forstoppelse , i hovedsak produkter som er en rik kilde til naturlig fiber:
  • svisker, aprikoser, epler nøtter.
For dette må du legge til ytterligere rødbeter, som har mye verdifull fiber og perfekt takle ikke bare med forstoppelse, men også med en følelse av oppblåsthet.

For å stimulere tarmen er bra for å drikke et avkok av linfrø, og lecithin som finnes i det også reduserer blodtrykk og kolesterol.

Her kan du ikke glemme om grøt, noe som bidrar til å fjerne symptomene på forstoppelse (magesmerter, følelse av tyngde).

Husk å urte medisiner, så te og infusjoner, som hjelper bekjempe forstoppelse.

Disse er:
  • kamille, karve, mynte og lakris.
Forsiktig! Bruken av urtemedisiner også bør diskuteres med legen din.

Det er også svært viktig fysisk aktivitet - daglige turer, sykle eller få-gymnastikk.

Diet for forstoppelse
Målet med denne ordningen er å kontrollere avføring uten å ty til legemidler. Denne dietten inneholder en økt mengde er ikke fordøyd i mage-tarmkanalen av mennesket "fiber" Plant polysakkarider (cellulose, pektin, tannkjøtt, hemicellulose, lignin). Den daglige dosen i sunt menneskets diett bør inneholde omtrent 40 g av disse forbindelser.

Karakteristisk diett for forstoppelse er den økte mengden av disse stoffene (50-70 g per dag). I tillegg til denne dietten forstoppelse er det også brukt i forebygging av irritabel tarm-syndrom, dannelsen av diverticula i tykktarmen og kolorektal kreft, hindrer utvikling av aterosklerose, gallestein, diabetes og fedme forårsaket av overspising høy brennverdi matvarer, fri for gjenværende komponenter rikt.

En av de viktigste årsakene til utvikling av metabolske sykdommer i sivilisasjonen er å mate en svært renset matvarer. I motsetning til dette, plante polysakkarider forsynes med mat, fyllstoffet opptrer i mage-tarmkanalen, noe som øker mengden av vann i tarminnholdet, er kreftfremkallende absorbert i tykktarmen som resulterer fra dekomponeringen av gallesyrer og akselerere deres utskillelse. Dessuten reduserer fiber kolesterol, triglyserider og glukose.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.