Gå til hovedinnhold

Rense leveren: krydder som støtter arbeidet til leveren

Krydder som støtter arbeidet til leveren


Når problemer med lever og galleblære måltider kan bli beriket med krydder som vanligvis brukes på kjøkkenet, uavhengig av den regionen i verden, altså., fennikel, anis, koriander, gurkemeie, mynte, spisskummen.

Du kan forberede deg en blanding av krydder og legge til hver rett i henhold til dine behov. Denne blandingen er uvurderlige egenskaper, er blottet for konserveringsmidler, smaker og dufter. Noen forstyrre hele frø krydder, spesielt barn ikke er sensitivisert, så ristet og bakken er umulig å oppdage i en skål, og så oppfylle funksjonen til å stimulere og stimulere fordøyelsessystemet.

Oppskriften på en blanding av krydder stimulere leveren


Ingredienser:

2 ss spisskummen frø
2 ss sennep frø
2 ss fennikelfrø
2 ss korianderfrø
2 ss timian
1 ts havsalt eller himalaya

Forberedelse: 12 minutter

Fremgangsmåte:

Varm pannen, hver for seg Rist krydder, krydder forsiktig med å ikke brent. Hver popped krydder male i en kaffekvern eller mos i en morter. Bland de enkelte komponentene og legge en teskje havsalt eller himalaya. Oppbevares i en glasskrukke på et tørt mørkt sted, stikke etiketten slik at du vet hva som er der. Laget av god kvalitet og riktig lagret krydder blanding beholder smak og aroma i mange måneder.

Retter som jeg legge til en blanding av krydder:

- Tradisjonelle polske retter for eksempel lapskaus, kål, supper og grønnsaker sauser, grønnsaksretter.
-. Indisk mat og Vedic eksempel Dale, suppe, chutney, raity
- Enhver kjedelig rett av erter, bønner, kål, tyktflytende sauser og supper,

Mengden av blandingen justeres til individuelle preferanser.

Oppskriften på en blanding av krydder stimulerende leveren (for søte retter)


Det er en blanding av søte krydder lagt til den på slutten av matlaging eller rett før servering for søte sauser, desserter, kaffe.

Ingredienser:

1 ss hel nellik
2 ss kardemomme frø
2 to-tommers stang av kanel
2 ss sukker stokk

Forberedelse: 10 minutter

Fremgangsmåte:

Krydder steke på en tørr stekepanne, tar seg ikke å brenne. Steke basiller kanel i en kjele og tørk på et rivjern. Krydder plasser i en morter og mos eller male i en kaffekvern. Legg ½ ts malt muskat og 2 ss sukker stokk.

Hele mix og oppbevar i en signert krukke.

Retter som jeg legge til en blanding av krydder:

- Dessert, puddinger, kaker, søte sauser,

Legge til eller før baking. Du kan også blande med melis og brukes som topping på tørre kjeks, kaker, desserter og kaffe.

Mengden av blandingen justeres til individuelle preferanser.

Jeg vil anbefale å kjøpe kaffekvern og brukes utelukkende for sliping krydder (kostnad mill, avhengig av om det er brukt eller nytt). Du kan også bruke en morter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.