Gå til hovedinnhold

Protein diett

En diett rik på protein


En diett rik på protein betyr ikke, men at vi bør spise det uten noen restriksjoner. Overflødig protein er faktisk veldig skadelig og kan føre til svært alvorlige helsemessige konsekvenser.

Imidlertid, hvis balansen mengden av protein til stede i vår ernæringsmessige plan, hvis vår diett i denne sammenheng vil være balansert. Hva gir oss en slik diett, hvor vi har en gjeldende tilstrekkelig høyt proteininnhold?

Protein og immunitet


Først av alt må vi på dette punktet til det faktum at vi har å gjøre her med en veldig god motstand. Det handler ikke bare om beskyttelse mot ulike infeksjoner, men samtidig kan vi også peke på motstanden mot farlige sykdommer som selv mot kreft.

En diett rik på protein påvirker også dette aspektet, som er veldig godt arbeid av hjernen vår. Dette er svært viktig, spesielt for barn og unge, i tilfelle den tredje verden, men, selvfølgelig, ikke bare. Det blir ingen hemmelighet at en diett høy i protein, og spesielt å snakke om produkter full av protein svært positiv effekt på det aspektet av å øke muskelmassen.

Utvidelsen av muskelen økt mengden av protein for oss er en nødvendighet og ikke bare om dette, for å benytte proteintilskudd, men hovedsakelig det er til vårt daglige kosthold var til stede protein i form av måltider, i form av spesifikke matvarer og bestemte retter.

Et balansert diett


Dermed på best mulig måte å ta vare på seg selv og sin egen helse. Vi må imidlertid igjen understrekes at denne dietten med en øket mengde av protein må være balansert, må det være balansert, kan vi ikke av at protein forbrukes i overkant, og i mange tilfeller har vi av dette fenomenet til å håndtere.

En diett rik på protein er viktig i en periode med intens utvikling for oss er noe de fleste ønskelig når vi kjemper for et høyere nivå av vår muskelmasse . Det er ikke tilrådelig når du ikke praksis, trenger du ikke utvikle intensivt.

Mat som er rik på protein


Produkter med høyt proteininnhold er primært melk og meieriprodukter, egg - myk, magert kjøtt, kalvekjøtt og svinekjøtt, og fjærfe, mager fisk (torsk, abbor, brasme), og magert kjøtt, dvs. hams, loins..

For å øke proteininnholdet i dietten kan bli beriket måltider av høy protein (melkepulver, eggeprotein) for behandling av supper, som additiver for å melke drikker, desserter, poteter. Høy protein diett bør ha kvaliteter av kosttilskudd, som er den minst fet, stekt mat og tunge måltider.

Du må huske, er dette spesielt menn som ønsker å raskt opp i vekt, det overskytende protein i kosten er svært skadelig, selv giftig, forårsaker en overdreven byrde organer som nyrer eller lever, reduserer opptaket av kalsium, noe som kan føre til bein avkalking og over deres skjørhet og skjørhet.

For høyt proteininntak kan også være årsaken til forstoppelse, noe som innebærer en økt avføringsbakterier i tarmen, stygge ord - stinkende avføring og andre sekreter. Kan bli skadet leddene og øker mottakelighet for kløende utslett, allergier. konsekvensen av som det er hevelse på grunn av vann scooping, er forhøyet blodtrykk og predisposisjon for sykdommer i sivilisasjonen, blant andre, dannelsen av aterosklerose, kreft.

Hvis det ikke er noen slike behov ikke bruke høy protein diett, fordi hver overdrivelse vanligvis har store konsekvenser.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.