Gå til hovedinnhold

Hvordan få fin hud?

Vakker og sunn hud


Hver hudtype har ulike krav og behov. Deres oppfyllelse avgjør en vakker og sunn hud.


Riktig rengjøring av huden


Etter en hel dag, trenger huden vår en grundig rengjøring. Makeup kan vaske væske micellar eller melk. Vi vasker huden designet for vår type hud gel som ikke tørker huden, men forsiktig rense. Perfekt for børste til å rense ansiktet, som også fungere peeling. Selvfølgelig peeling en gang i uken er obligatorisk. Takket være de næringsstoffene som finnes i kosmetikk er bedre absorbert gjennom huden.

Hudens fuktighet


Etter vask av makeup hudtoner og fukter. Som den første vi legger øyekrem. Vi kan velge anti-rynke kremer, lysere eller opptre som en kompress for trette øyne. Det er også en god tid for å søke øyenvippe balsam, hvis slik bruk. Deretter satte vi serumet.

Serum intensivt arbeider på området som trenger spesiell beskyttelse -.f.eks. anti-rynke serum brukes på steder hvor rynkene dannes. Etter ca 10 minutter etter påføring av serum setter vi kremen på natten. La oss huske at om lag to ganger i uken, bruke en ansiktsmaske som passer for huden vår. Bra for huden vår vil også være massasje, som det vil firmaet og slapper av.

Ikke glem også om å ta vare på huden din og nakke. Ofte fokuserer vi bare på ansiktet, glemmer at huden i nakken og halsen er veldig delikat og krever spesiell oppmerksomhet.

Med så velstelte ansiktet kan vi gå for en velfortjent hvil.

Ernæring, trening, hvile


La oss huske at vakker hudv er ikke bare en stor skjønnhet, men også et sunt kosthold, rikt på vitaminer og mineraler kosthold, nok søvn og avslapning, sport og tilbringe tid utendørs.

Gambit natt, dårlig ernæring, og tilbringe en hel dag i de fire veggene gjør huden vår er grå og blottet for glamour.

Ekstra hjelp for huden


Støtte huden fra innsiden. La oss ta de naturlige oksidanter - fungerer godt Vitamin A og E og naturlige-baserte produkter, f.eks på knirker av feltet..

Sentralstimulerende


Unngå for sentralstimulerende midler som alkohol og sigaretter. Det er generelt skadelig for helsen vår og gjør huden blir gulnede og grå.

Vær oppmerksom på behovene til vår hud - bruk egnede kosmetikk, sunt kosthold, øvelser - dette vil la oss nyte så lenge helse og vakker hud.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.