Gå til hovedinnhold

Hvordan bli kvitt poser under øynene?

Poser under øynene


I dag er mange mennesker klage på poser under øynene. Dette er hovedsakelig på grunn av livsstil som bly. Notorious deprivasjon, arbeid stress, familie bekymringer, langsiktig henge på datamaskinen, lese eller natt - alt dette påvirker øynene.

Resultatet er veldig estetisk, og noen ganger usunn hevelse øyne, som kan være ledsaget av blåmerker.

Hvordan kan jeg bli kvitt poser under øynene?


Hvis posene under øynene er forårsaket av mangel på søvn eller tretthet er den beste måten å bli kvitt dem er mer effektiv søvn. Ikke uten grunn, kan unge mødre og fedre identifisere presist hovne, lettere skadet øyne. At deres søvn blir avbrutt flere ganger i løpet av natten gjør det ineffektive og kroppen ikke har tid til å hengi deg selv.

Noen ganger, for å fjerne poser under øynene ved å endre dietten. Mer grønnsaker, frukt og balanserte måltider gjennom dagen gjøre oss bedre. Dette påvirker kvaliteten på våre liv og gjør oss uthvilt og full av energi for å fungere.

Dessverre , noen ganger poser under øynene vil ikke forsvinne selv om lekkasjen og riktig næring. Da må vi ty til såkalte bestemor måter. En av dem er den berømte maske agurk. Bare sette på øyelokkene for noen få minutter av nyklipt skiver av agurk.

I tillegg til å forsterke effekten av agurk før du kan slappe av i kjøleskapet - ". Gel maske" så vil vi ha et hjem Med dette, vil det være billigere enn den reelle maske og miljøvennlig, fordi kun naturlige ingredienser. Hjem behandling kan hjelpe kjøpt på apoteket salve med vitamin K og retinol, som også har en beroligende irritasjon.

Som kan øke forekomsten av poser under øynene?


Hvis du har en tendens til dannelse av poser under øynene, er det verdt å huske noen viktige ting som kan forverre deres forekomst. Først av alt, hvis vi vet at vi har en tendens til slike plager som poser under øynene, bør vi unngå sentralstimulerende midler som tobakk eller alkohol, fordi de styrker effekten hovne øyne.

Også, som et beskjedent skritt som å gni øynene kan negativt påvirke utseendet på huden under dem. Overdreven friksjon fører til at huden strekker seg, blir tynnere, og dermed, over tid skjemmende begynner å "henge" i synet.

Så husk å unngå poser under øynene er best å føre en sunn livsstil og, hvis mulig, nok søvn, og alt stresset ivaretas på en hyggelig måte.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.