Gå til hovedinnhold

Hva hjelper mot sår hals?

Sår hals - for å hjelpe?


Sår hals ledsaget av en rekke forskjellige sykdommer. Det kan føre til belastning på stemmebåndene eller bor i røykfylte rom. Det er verdt å vite når du kan selv for å håndtere det, og når han trengte legehjelp .

Det er en av de mest vanlige symptomer, som vanligvis er forårsaket av en viral infeksjon fulgt og kulde.

Forsiktig! Sår hals oppstår også med meslinger, kusma, vannkopper , mononukleose. Så du bør være spesielt oppmerksom på om det ikke vises på de andre karakteristiske symptomer på disse sykdommene, f.eks. et utslett.

Diagnostisering av sår hals


Plager som er ledsaget av smerter i halsen vil hjelpe deg å finne ut hva det egentlig feiler oss og hvilke skritt må tas.

Kroppstemperatur over 38 ° C, og minst to av de følgende symptomer:. Rennende nese, hoste, hodepine og muskel, vil gjengi en virusinfeksjon, for eksempel kaldt.

Økt temperatur, hovne, smertefulle nakken mellom slutten av kjeven. og øret for tegn på kusma.

Høy kroppstemperatur, røde, forstørrede mandlene med hvitt belegg eller punktene er vanligvis ledsaget av angina, noe som er den vanligste årsaken streptokokker. Mange av oss er bærere av disse bakteriene. Tretthet, kulde, eller det motsatte - oppvarming og plutselig avkjøling av kroppen, kronisk sykdom eller nylig virusinfeksjon (f.eks cold) reduserer vår immunitet betydelig.

Bakteriene som lever våre kropper, deretter raskt formere seg og ønsket om å angripe, f.eks. mandel og deretter lidelse angina. Dette kalles. det samme infeksjon.

Ingen feber, en følelse av tørrhet og smerter ved svelging er vanligvis et symptom på viral faryngitt.

Hva vi kan hjelpe med en sår hals?


Virale sykdommer ledsaget av sår hals, er det ingen helbredelse. Kroppen må selv bekjempe infeksjoner. Vi kan bare lindre symptomene. Som for sår hals eller skarlagensfeber er det nødvendig å antibiotika, fordi den sykdommen er som oftest forårsaket av bakterien.

Forsiktig! Selv med denne sykdommen vil være nyttige behandlinger som vil redusere sår hals.

Sage lotion for sår hals


To teskjeer tørket salvie oversvømt med 1/4 liter kokende vann og brygge dekket ca. 15 minutter. Strain, legg en flat teskje salt eller natron. Skylle halsen 3-4 ganger om dagen.

Sage avdeling antiseptisk og snerpende.

Ingefær supplement


Fersk ingefær har antibakteriell og forbedrer også blodsirkulasjonen i slimhinnene, og det hjelper bedre antistoffer til å bekjempe sykdomsfremkallende mikroorganismer. Til mat (f.eks. kylling buljong), tilsett strimlet stykke fersk ingefær på størrelse med en tommel pute eller en fjerdedel av en teskje av tørket krydder.

Kål wraps for sår hals


Kål blader du fordype i varmt vann, fjerne, og du bryter stampe til kjøtt. Anvendt til halsen, og du vikle et skjerf. Du vente 20 minutter, og etter en time du kan tilberede igjen.

Husk å luftbefuktning, fordi tørr kan også forårsake sår hals.

Det vil også bidra til å suge tabletter fuktighetsgivende slimhinnen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.