Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: forstoppelse hos eldre

Forstoppelse hos eldre


Forstoppelse lider alt - det antas at alle minst en gang i livet hatt problemer med forstoppelse . Det endrer ikke det faktum at det er de eldre som er mest sårbare gruppen for sykdommen det er. Forstoppelse rammer hovedsakelig de som har fullført 65 år. Hvorfor er det slik?

Den vanligste årsaken er begrenset fysisk aktivitet i befolkningen i denne aldersgruppen. Hver bevegelse har en gunstig effekt på intestinal peristaltikk - så hvis denne bevegelsen løper ut, tarmene blir late, og derfor kan oppstå forstoppelse. Så hvis det er noen kontraindikasjoner helse - det er verdt, slik at eldre mennesker inngår i planen på korte turer eller annen fysisk aktivitet. Gjerne vil ha en positiv innvirkning på helsen til disse menneskene.

Forstoppelse kan også være en bivirkning, dessverre, tar de eldre narkotika. Dessverre, bare på den alderen en person blir tvunget til å ta et forholdsvis stort antall forskjellige stoffer. Nettopp av denne grunn er det alltid anbefalt å lage problemer med forstoppelse umiddelbart informere en lege - vil være i stand til å finne årsaken og eventuelt endre den foreskrevne medisiner (eller i en passende måte å støtte arbeidet i tarmen).

Det er verdt å huske at i løpet av samtalen med legen skal vise alle misbrukte narkotika ved en slik person - selv om det ser ut til oss, at de ikke skal forårsake bivirkninger, og er tilgjengelig uten resept. Det er en kombinasjon av forskjellige stoffer kan ha en slik, og ingen annen virkning på kroppen.

Forebygging av forstoppelse hos eldre er meget lik den som brukes av andre mennesker. Grunnlaget er en diett rik på fiber og tilstrekkelig hydrering. I lys av det faktum at ikke alle produkter rike på kostfiber er som tolereres av de eldre - verdien satse på mer "mild" form for levering fiber, og dermed kokte grønnsaker og frukt, samt stuet frukt.

7 måter å bli kvitt forstoppelse 


Forstoppelse , hva er de? Du lurte på om det? Har de har en innvirkning på funksjon av kroppen din? Vet du hvordan du skal skal se ut som din en haug?

Ja, haug, fordi hun er en indikator på helsen din. Slutt å bruke avføringsmidler, hyppige mekaniske teknikker - klyster. Legge forholdene til rette, og kroppen din vil komme i balanse. Dette selvforsynte mirakel av naturen. Sannsynligvis du lurer på hvordan?

Vær så snill, her er 7 måter å bli kvitt forstoppelse:


1. Spis mat som du serverer

Sjekk kroppen din. Se hvordan den oppfører seg etter å ha spist måltider. Du blir stimulert eller tvert imot, svekket? Så husk før du putter noe i munnen, spør deg selv: "Er dette bra for meg?"

2. Drikk vann

Vann transporterer næringsstoffer i kroppen opprettholder varmebalanse og bidrar til å opprettholde riktig temperatur for kroppen din, Det hjelper å holde kolon ren; fukter huden din fra innsiden; Det er en del av hver av cellene dine - ja, du er bygget med 70% vann! Det hjelper å rense kroppen for giftstoffer.

3. Spis sakte, bite etter bitt

Munningen begynner prosessen med fordøyelsen når tygge maten. Dette er den første fasen, som bestemmer riktig næring til kroppen din. Digestive lidelse som bidrar til utvikling av gjær, mugg og jordslag i kroppen bidrar til dårlig fordøyelse.

4. Leve etter din biologiske klokke

Kroppen din har sitt minimum og maksimum i løpet av dagen. Bestemmer bl.a. optimale timers søvn, spise, avføring eller hvile. Leve i tråd med toppene av energi gir riktig funksjon av kroppen og god helse.

5. Skriv inn i livet ditt bevegelse - øvelser

Kroppen kan ikke fungere optimalt uten trening. Gjennom bevegelse har du en fleksibel kropp, fin figur, et sterkt hjerte og bein. Svette giftstoffer skilles ut. Du får et lykkeligere liv, fordi under trening utskiller hormonet av lykke.

6. Styrke tarmveggen

Ta vare på det rette miljøet i mage-tarmkanalen. Gunstige bakterier kolonisere tarmen stimulere peristaltikk - denne bevegelse, som positivt påvirker metabolismen av kroppen, og følgelig motstand din. Stimulere tarmaktivitet gjennom et dypt pust - hvis vi observerer, som gjør barna. Du kan lære mye fra dem.

7. Stabil din følelsesmessige tilstand

Å leve under konstant stress, en byrde kroppen din. Det er en kraftig ødeleggende kraft deg. Start med kosthold endringer, og effekten av en lang tid du vil ikke vente. Utbrudd av sinne og raseri er sjeldne. Hvis mulig, unngå folk forårsaker en negativ innvirkning på deg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.