Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: Elvis Presley døde av kronisk forstoppelse!

Elvis Presley døde av kronisk forstoppelse!


De fleste av oss lever i den tro at Elvis Presley døde av et hjerteinfarkt. Dette er gitt den offisielle grunnen til hans død. Vi snakket mye om dette, som kongen av rock and roll var avhengig av et stort antall ulike rusmidler. Den opprinnelige teorien antatt at deres kombinasjon drepte ham.

Men etter 33 år med Elvis 'død, hans personlige lege - Dr. George Nichopoulos Constantine, som var til stede til å finne døde Presley i hans toalett - avslørte en ny teori ws død av sangeren.. Ifølge legen Presley døde der av et hjerteinfarkt, men som et resultat av kronisk forstoppelse forårsaket av tarmobstruksjon.

Inntil obduksjonen var ikke klar over at problemene med forstoppelse kan være med ham så sterk. Hans tarmen var mye lengre og tykkere enn det som er vanlig hos friske mennesker.

Forstoppelse var et stort problem for ham, men fikk ikke snakke om dem. Han tenkte at han kan takle det. I disse dager ingen snakket om emner, ikke hørt at folk har hatt problemer med dette.

Det er skremmende, men i disse dager, selv om mange år har gått også observere en slags skam. Når det gjelder spørsmålet om forstoppelse , kan vi ikke snakke om det i selskapet, føler vi flau ved tanken, og hvert emne om utvisning, noe som i alle fall er naturlig for ethvert menneske, produserer i vår avsky.

Det virker som det mest naturlige stedet å finne svar på spørsmålet om hvordan man skal håndtere forstoppelse er Internett. Den totale anonymitet og et stort antall steder der du kan utveksle erfaringer og råd.

Men noe var galt ...


Jeg så gjennom en typisk kvinnelig forum, der i sju år i ett emne forstoppelse stadig voksende nye spørsmål. Som om dette problemet hvert år er intensivert . Det er mer enn 600 innlegg kvinner som lider av disse irriterende symptomene.

Jeg vet hva som er problematisk?


Mest uttrykk som indikerer vedvarende svikt i behandlingen av forstoppelse. Som om å bli kvitt forstoppelse var noen hemmelig magi eller en prestasjon uoppnåelig for dødelige.

Kolon er en veldig spesiell organ. Og ingen vet hvorfor biologi lærebøker ikke nevner dette, hvor følsomt er stedet. Folk kan ikke takle det og løse problemet med forstoppelse er enklere enn du kanskje tror ... Men det meste av "bestemor" metoder ikke fungerer. Hvorfor?

Til tross for å bruke de gamle, velprøvde metoder, folk bærer år med svikt ...


Forumene snakker om flere typer metoder for å bli kvitt forstoppelse:

  • farmakologisk
  • Økt inntak av drikke,
  • urtete
  • mat med høyt fiber.

Det viser seg at disse "metoder" noen ganger fungerer og noen ganger ikke. Svært ofte de bedre situasjonen for en stund, bare for å forverre det i det lange løp (f.eks. gjennom den såkalte. spoils tarmen).

Det største problemet med "Bestemor" metoder er at de er vanskelig å opprettholde i det lange løp, for ikke å nevne at det ikke garantere resultatet. Du bør imidlertid bør du vite at ...

Forstoppelse er ikke din feil ...


Årsaker til forstoppelse kan være annerledes ... Faktisk, hvor mange mennesker i verden mye mer eller mindre tilsvarende årsaker til forstoppelse , men vanligvis årsaken er en. Og hva er mer ... Det er ikke din skyld at du har forstoppelse . Jeg mener det! Det er verden rundt oss har endret seg og kroppen min kunne tilpasse seg dette.

Legg merke til at tusenvis av år siden vi kjørte gjennom jungelen plukke opp hva mor naturen har gitt. Hundrevis av år siden grunnlaget for konsum har vokst grønnsaker, frukt og frokostblandinger ... I århundrer vi spiste produkter fulle av naturlig kostfiber . Men i dag, i en verden av forbrukersamfunnet og de verdslige lyster, disse naturlige matvarer en gang henvist til side.

Relativt nylig en naturlig fiber falt ut av vårt kosthold og kroppen i form av evolusjonen ikke klarer å tilpasse seg dette. Fullt mulig at et par hundre år problemet med forstoppelse ikke vil bli utført fordi kroppen lærer seg å takle dagens mat dårlig i fiber.

Må jeg oppfordrer deg derfor til å bytte til vegetarianisme, eller jeg vil begynne å forstyrre dine daglige måltider for å hjelpe deg å bekjempe problemet med forstoppelse? Ro deg ned! Ingen av disse tingene. Det er håp for din kropp og uten store ofre og snu livet opp ned.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.