Gå til hovedinnhold

Fettsuging

Fettsuging - fakta og myter


Fettsuging er vekke stor interesse, men også et kontroversielt tema. Det er mange publikasjoner og ekstreme meninger om denne metoden for å redusere kroppsfett, men ... du vet hvordan det skjer med det ekstreme - ingen av dem kan behandles ganske alvorlig, fordi de ikke har noen tegn på objektivitet.

Diehard tilhengere av fettsuging ville de være jevnlig hvor som helst i kroppen, uansett kostnad (den finansielle og helse). Motstandere, i sin tur, tror (som åpenbart er overdrevet og usanne) at i en slik fremgangsmåte, er det ikke noe godt. Sannheten ligger i midten, som vil bekrefte noen profesjonell klinikk med erfaring fettsuging prosedyrer. Metode veldig bra, men ikke for alle, ikke i enhver situasjon, og ikke "fordi kunden ønsker det."

Fettsuging - for hvem?


Fettsuging er en kirurgisk metode for å forbedre silhuetten, for å forme det (men bare i liten grad). Det er som om den siste finpussen gjort på kroppen, noe som krever i prinsippet bare de delikate justeringer. Fettsuging er ikke en måte å vekttap eller fedme behandling!

Hver ansvarlig estetisk medisin klinikk, som vil rapportere, for eksempel hundre pund pasient med en forespørsel om å suge ham 30 kg fett, bør sende den første til treningsstudio og / eller en god ernæringsfysiolog. Men hvis du er tålmodig, som generelt ikke har et vektproblem , men i mange år slitt med en fold på magen, som ikke på noen måte bli kvitt, har den mest sjanse til å kvalifisere for kirurgi. Fordi at i slike tilfeller er det tilrådelig og begrunnes.

Fettsuging - hvor mye og hvor


Å fettsuging sikker, kan enkelt suge ikke være mer enn 3 til 5 kg fett. Ingen profesjonell klinikk sysselsetter kompetente fagfolk bør ikke være mer enig. Det har å gjøre ikke bare med belastningen av kroppen, smertefulle postoperativ og eventuelle rent helsemessige grunner, men også med estetiske problemer.

Hver fettsuging er en risiko for ujevn hud. Jo mindre ekstraheres en gang, jo mindre sjanse for dårlig visuell effekt. I tillegg kan en stor mengde fett aspirate ett område er risikoen for overdreven slapp hud, noe som i sin tur vil generere behovet for plastisk kirurgi umiddelbart fjerne overflødig hud.

En annen ting - hvor, eller hvilken del av kroppen er egnet for fettsuging, hvor de ikke utfører? Den vanligste fettsuging brukes på beina og magen. Det er ikke anbefalt fettsuging, for eksempel iden og bunnen av setet.

Hvordan forberede for fettsuging kirurgi og hva du skal gjøre etter det?


Hvis det ikke er noen medisinske kontraindikasjoner for fettsuging og var kvalifisert for kirurgi, vanligvis får vi ca tre uker etter den riktige forberedelser. Vi eliminerer tiden angitt av legen komponenter i kosten vår, la det narkotika, utføre nødvendige tester og - veldig viktig - pass deg for smitte. Selv en liten rennende nese kan faktisk gjøre klinikken nekter å utføre operasjonen (og med rette).

Etter inngrepet ... vi har også ca. Tre uker for å få alt tilbake til det normale. Morgen helbreder. Postoperativ sårhet passerer. Huden har tid å laste ned. Legen din vil fortelle oss definitivt riktig kosthold, iført skikkelig snerpende (krympe) undertøy, forby bruk av kremer, lotion og en stor fysisk anstrengelse.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.