Gå til hovedinnhold

Ned i vekt etter fødsel

Gå ned i vekt etter fødsel 


Graviditet er en fantastisk tid til å vente på barnet, men også den perioden hvor en kvinnes kropp uunngåelig endring, og en av de mest synlige symptomet er vektøkning. Det er mest vanlig, men for mange kvinner er en tung byrde.

Når pjokk vil bli igjen i verden, unge mødre begynner å lure på når det tidligste de kan begynne å gå ned i vekt, for å komme tilbake til pre-graviditet vekt.

Svaret på dette spørsmålet kan være overraskende . Og det lyder slik: vekttap etter graviditet må begynne ... gravid, men helst tidligere. Hvordan forstå dette? Vel, er ideen å danne en passende matvaner, som deretter fører til mindre vektøkning og tap av vekt lettere, og ikke minst for helsen til mor og barn.

I tillegg er det verdt før graviditet form i et behov for vanlig trafikk. Kroppen er i god form bedre tåle strabaser av svangerskapet , jo lettere vil det også gjøre fysisk aktivitet etter fødselen.

Sunn mat under svangerskapet


På den annen side, er allerede gravid er det nødvendig å holde seg til prinsippene om sunn mat, selvfølgelig tar hensyn til behovene til mor og fosteret. Det bør holde seg til disiplin av ernæring og ikke underlagt innfall av svangerskapet med svikte.

Selvfølgelig vil en liten avvik innimellom ikke vondt, men tenker, "Jeg er gravid, så jeg nytelsessyke " - sikkert så. Oversettelse av sin fråtsing slagord at man må spise for to, er det ingen grunn til å eksistere. Spis må være for to - det vil si, fremfor alt, sunn.

Som et resultat, er sjansen stor for at ikke få fett enn den fysiologiske minimum øke betydelig. Men hvis svangerskapet er ledsaget av komplikasjoner som. svangerskapsdiabetes , er det bedre ikke å eksperimentere med diett alene, men å gå til en spesialist.

Ernæringsfysiolog etter fødselen


Et besøk til klinikken kosthold er også nyttig etter fødselen. Selvfølgelig fortsatt grunnlag for tap av kilo bør være balansert, sunt kosthold basert på næringspyramiden, men unge mødre ofte lider av en mangel på tid for nøye planlegging menyen.

Denne forpliktelsen vil overta dietetiker, dessuten basert på vår intelligens vil velge en diett som passer den enkelte pasientens behov. En ernæringsfysiolog vil også bidra til å eliminere de engasjerte, ofte ubevisst, kosttilskudd feil. Foruten jevnlige besøk, kombinert med veiing, vanligvis de opererer motiverende.

Forsiktig! Du må sterkt understreke at start vekttap etter fødsel er ikke mulig før du ammer. I ammende fortsatt tilslutning til prinsippene for et balansert kosthold og fysisk aktivitet (selvfølgelig tilpasset de fysiske evner og tiden vi er unge). Det er umulig å forhindre ernæringsmessige mangler i mor og barn. Etter avvenning babyen fra brystet, kan du ta avgjørende skritt mot å få tilbake pre-graviditet figur. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.