Gå til hovedinnhold

Nakkesmerter

Smerter i nakken - som hjelper?


Disse hodepine oppstår vanligvis under langvarig holde hodet i en vanskelig posisjon (f.eks. under søvn) og muskel og leddbånd i nakken. Heldigvis finnes det pålitelige metoder for å løse dem.

Varm dusj for sår hals og nakke


La vannet renne positivt truffet av verkebyll i minst et par minutter (men unngå å bruke tilt av hodet). Etter tørking, legg et håndkle på nakken oppvarming puten eller gni salven oppvarming huden (f.eks. en hest).

Masser verkende hals og nakke


For dette formålet kan du f.eks. bruke ... en tennisball. Ta tak i hånden plassert på mindre smertefulle siden av halsen og sakte ruller halsen i alle retninger, som om rulle ut muskler.

Forsiktig! Du kan også bruke en spesiell auto massasj eeller be noen å forsiktig massert nakke og også skuldre og armer (med massasje avbryte hvis du føler smerte).


Så incase et varmt teppe og slappe av i en behagelig liggestilling, med hodet hvilende på en pute, gjerne profilert (ie. ortopedisk).

Hold på nakkesmerter og nakke


Nå sentrum av en gruppe av såkalte. ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, f.eks. acetylsalisylsyre, diklofenak, ibuprofen, naproxen. Skulle effektivt redusere smerte.

Forsiktig! Ikke bruk den hvis du har problemer med fordøyelsessystemet, for eksempel har symptomer på magesår eller duodenalsår.; også i tilfelle av nyre og lever, fordi stoffet kan øke som følge av plager.


Beskytt din hals og nakke mot kulde


Du trenger dette er viktig å huske på når du går ut. Hals og nakke Cover golf pluss et skjerf eller høy krage.

Forsiktig! Når du er hjemme, også unngå trekk. Gi opp med å sove med vinduet på gløtt. I stedet lufte kvelden soverom (exit på den tiden av rommet).


Plaster på sår hals og nakke


Stuck på halsen patch til kinesiologi taping kan lindre smerte, redusere følelsen av spenning og stivhet i muskler, og samtidig forbedre sirkulasjonen av blod og lymfe sirkulasjonen og vev gjenfødelse. Det fungerer rent mekanisk, slik at du kan bruke den selv om du har en tendens til hyppige allergier.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.