Gå til hovedinnhold

Motverka håravfall

Hvordan forhindre håravfall?


La du merke til deg selv dreven håravfall? Ikke undervurder dette signalet. Vanligvis viser problemet med helse. Dette kan være en hudsykdom (f.eks. tinea, lichen planus, seboreisk dermatitt, så vel som bindevevssykdom, systemisk lupus erythematosus eller skleroderma).

Årsaker til håravfall


Dette kan være: stress, anemi, østrogenmangel og sinkmangel.

Forsiktig! Han møter et sesong håravfall, som ligger i det faktum at håret blir mindre hyppig om våren og høsten. I dette tilfellet er avgitt av den sensitive biologiske klokke.

Når du trenger å gå til legen?


Så snart du oppdager at på ryggen er det større mengde hår legger du merke til dem på pute, klær, bunnen av karet eller dusj - og deretter søke spesialist råd. Så du må gå til legen - i dette tilfellet til en hudlege.

Hva slags forskning?


Når jeg oppdager en hudlege hudsykdom, kan så riktig behandling være å stoppe håravfall. Hvis du gå til legen viser seg at huden på hodebunnen er sunt, kan det gjøres slik, trichologia studie, der målet vil være å se legen i en forstørrelse på ca 100 av håret ditt (for å bli tatt ut av de ulike områder av hodet).

Testen kan også stole på observasjon av veksten, etter barbering hodet.

Forsiktig! Ytterligere testing som vil provisjon en hudlege og som er av største betydning i diagnostikk av årsakene til håravfall er: ta blod, en indikasjon på nivået av jern i blodet, en indikasjon på nivået av proteiner i blod og urin samt på nivåene av hormoner i blodet (spesielt østrogen og skjoldbrusk hormoner).

Behandling av håravfall


Noen ganger nok til å fjerne årsaken til problemet (kur ringorm i hodebunnen, komplement mangel på jern, sink eller østrogenmangel), og i andre tilfeller det er behov for medisiner for å stimulere Etterveksten. En meget populær stoffet er minoxidil. Den strekker seg kapillærene i hodebunnen, noe som gir røtter med hodet bedre blodsirkulasjon og bedre ernæring.

Forsiktig! Effekten er en minoxidil konsentrasjon på 5%. I apoteket uten resept, kan du kjøpe den i en konsentrasjon på 2%.

Androgen alopeci hos menn


I tilfelle av androgen alopesi hos menn, gir den gode resultater for hårtransplantasjon. Det må imidlertid gjøres på forhånd (når det allerede er bendet).

Du forbedre tilstanden til håret ved å vedta den såkalte. kosttilskudd eller gni det inn i hodebunnen (må være sunn), kremer, balsam, serumer, som vil støtte veksten av hår.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.