Gå til hovedinnhold

Intimhygiene

Intime kvinner - hvilke urter?


Ekstremt sensitive områder intime kvinner er som et barometer på tilstanden i hele organismen. Helsen til de stedene du bør derfor ta vare med spesiell omsorg for å hindre smitte: vaske 1-2 ganger om dagen, og under menstruasjon - oftere.

Intimhygiene


For å velge lukt kosmetikk, pH justert med melkesyre. Casual wear undertøy med pustende stoffer (f.eks. Bomull). Å vaske kjønnshår Ikke bruk svamper eller vaskekluter, fordi de ofte er et arnested for bakterier og sopp.

Forsiktig! Når du føler deg svak kløe, lage urte skyll, men ikke bruk irrigators (vaske ut de gode bakterieflora). Etter samleie alltid tømme blæren, og hvis du er i livet ditt er det en ny partner - bruk kondom. På hotellet, det nye stedet bruke dusj i stedet for badekar. Ditt kosthold bør være rik på gjærede meieriprodukter, som gir melkesyrebakterier.

Banan, eik bark i den kvinnelige intim hygiene


Begge urter berolige irritasjon, snerpende.

250 ml infusjons (ta en skje av hver urt, helle et glass med kokende vann), helles i en ren bolle, tilsett kokt kaldt vann og vask opp. Urter brukes sammen eller hver for seg.

Timian i intim hygiene av kvinner


Denne urten har snerpende og antiseptisk.

200 g timian helle 3 liter kokende vann og dekk. Etter femten minutter legge til badekar fylt med vann. Skyll infusjon eller intime deler.

Marigold hygiene intime kvinner


Infusjon av ringblomst blomster antibakteriell, soppdrepende - inflammatorisk.

En spiseskje av blomster helle et glass med kokende vann og la det sette mot. Når brygg avkjøles, tilsett 2 kopper kokt vann og podmyj opp. Bruk 2-3 ganger om dagen i 2-3 dager.

Forsiktig! Når du klage om hyppige infeksjoner intim, velg kosmetiske hygieneprodukter med en pH nær den naturlige miljøet i skjeden (3,5-4,5). Unngå intime deodoranter, vanlige og alkaliske såper, kosmetikk SLS, parabener og formaldehyd derivater.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.