Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: 14 kosten retningslinjer forstoppelse

14 kosten retningslinjer forstoppelseI dag, forstoppelse er de vanligste gastrointestinale forstyrrelser tracker folk i alle aldre. Lær 14 tips for å helbrede forstoppelse!  


I dag, forstoppelse er de vanligste gastrointestinale lidelser afflicting mennesker i alle aldre. Forstoppelse lider hver fjerde mann og hver annen kvinne! Har du også hater? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det?

Kan du gi avføring mindre enn tre ganger i uken, og du kan ha et sett av symptomer som ufullstendig avføring, er avføringen din økt konsistens, føler smertefullt trykk, tørrhet, og også det handler om avføring er ledsaget av magesmerter og hovne, og du har en full mage?

... Føler du at jeg bare skrev om deg ... Hvis det er absolutt lider av forstoppelse ...

Du må vite at hyppigheten av fekal utskillelse hos friske mennesker er forskjellige, normen er antatt avføring tre ganger om dagen til tre ganger i uken.

Den vanligste årsaken til forstoppelse er dårlig kosthold, stillesittende livsstil, mangel på mosjon, kronisk stress samt for mange sentralstimulerende midler som kaffe, alkohol, røyking.

Det er våre dårlige matvaner eller vår forsømmelse riktig ernæring vanligvis føre til forstoppelse. Derfor er det verdt i starten for å se på kostholdet ditt, fordi hennes svært mye avhenger. Er din diett er lav i fiber?

Spiser du nok grønnsaker, rå frukt, kli, grov havregrøt, hel-hvete brød, hele korn? Spiser du for mange høyt bearbeidede produkter, som for eksempel kokte retter, gatekjøkken, pulver produkter. Har ditt daglige kosthold er til stede i store mengder søtsaker, raffinert sukker, hvitt brød og hvitt mel produkter?

Og de dårlige matvaner føre til det faktum at legemet gir for lite mat med en lav grad av behandling, noe som i sin tur fører til forstoppelse! Slik at vi selv bidrar til dannelsen av forstoppelse ... Og vi selv vil være i stand til å kurere dem ...

Så for å unngå forstoppelse må du følge visse regler vaner.

Møt ...

14 påviste og effektive kosttilskudd retningslinjer forstoppelse


1. Spis frokost. Ikke unngå det, fordi i morgen øker sekretoriske funksjon og bevegelse av mage-tarmkanalen . Det handler også om en halv time før frokost drikke ett glass mineralvann eller kokt, romtemperatur, grønnsak juice, frukt.

2. Spis 4-5 måltider om dagen til faste tider. Det beste som var små porsjoner. Spis sakte, sitter, grundig tygge hver munnfull . Det svelger store biter, tygge nøye og lenge. Eksperter anbefaler å tygge alt 30 ganger.

3. Spis mer grovt brød og fullkorn mel melk, men unngå lyse brød.

4. Ditt kosthold bør inneholde tilstrekkelig mengde fiber. Det anbefales å spise ca 40 gram fiber om dagen. For matvarer som inneholder mye fiber er: skall av korn av rug, hvete, mais, hvete kli, havrekli, havregryn, grovmalt linfrø skrelle grønnsaker og frukt. Disse produktene fungerer på diaré.

5. Spis mer rå frukt og fruktjuice, grønnsaker og grønnsaksjuice. Det anbefales å spise hovedsakelig bringebær, jordbær, rips, blåbær, bjørnebær. Alle disse produktene inneholder store mengder av fiber, som er nyttig i kampen mot forstoppelse. Kostfiber er et stoff som ikke absorberer fra mage-tarmkanalen, binding uønskede stoffer som sitter fast i tarmen og fører til stimulering av peristaltikk.

6. Drikk ca 2 liter vann om dagen. Den beste mineralvann ikke glitrende. Unngå kaffe og te som er vanndrivende og kan forverre forstoppelse.

7. Spis mer gjæret melk drikker. Slik som yoghurt, kjernemelk, kefir, som de regulerer aktiviteten av en fordøyelseskanal.

8. Unngå kjeve-produkter. Disse inkluderer ris, kokte gulrøtter, bananer, bakverk, sjokolade, kakao.

9. Unngå produkter som forårsaker oppblåsthet. Disse inkluderer bønner, linser, erter, bønner.

10. Unngå å spise søtsaker. Unngå bruk av sukkervarer, særlig sjokolade.

11. Begrens inntaket av fett, enkle karbohydrater og proteiner. En diett med høyt innhold av gjenværende komponenter er dårlig og som et resultat av mangel på fiberen kosten kommer til å bremse intestinal motilitet og avføring i tykktarmen.

12. Skriv probiotika til dietten. Dette er levende kulturer av bakterier (f.eks. Lacidofil) som bebor tykktarmen, tykktarmen stabilisere klimaet, og dette bidrar vesentlig til å forbedre sin virksomhet.

13. Bruk naturlige kosttilskudd. Et perfekt supplement spesielt for forstoppelse er Triphala - urte blanding utarbeidet i like andeler av fruktene av tre relaterte urter: bibhitaki, Haritaki og Amalaki. Triphala som opphever forstoppelse, renser og toner fordøyelseskanalen, detoxifies kroppen, forbedrer fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer. Denne sammensetningen er kjent for å ha et mildt avførende virkning, ikke forårsaker smerte og irritasjon kontraksjoner av tykktarmen.

14. Følg tipsene ovenfor og kost nederlag forstoppelse!


Du må vite at riktig kosthold, herunder bruk av Triphali, regelmessig fysisk trening, stress reduksjon og tilstrekkelig hvile vil gi deg de ønskede resultater i form av eliminering av forstoppelse . De hjelper deg effektivt kvitte seg bryet med å tømme tarmen vil hjelpe deg å avgifte kroppen din og forebygge mange alvorlige sykdommer forårsaket av forstoppelse.

Selv om forstoppelse er ikke en direkte årsak til sykdom og død av en mann, men indirekte forårsake mange alvorlige sykdommer, og derfor avgjørende for å hindre dem, og hvis de er nødvendige for å bekjempe dem. Derfor, jo tidligere du starter behandling jo raskere du får ønsket effekt ... Så gå på jobb ...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.