Gå til hovedinnhold

Forkjølelse

Naturlige måter for forkjølelse


Verre humør, rennende nese eller tørr hoste, rennende øyne, muskel eller leddsmerter, svakhet, feberhete er et signal om at kroppen din går til å kjempe mot patogene bakterier, som kan føre til luftveisinfeksjoner.

Forsiktig! Ikke vent til sykdom utvikler seg. Umiddelbart bruke naturlige måter å hjelpe immunsystemet. Jo før etter ikke strekke seg etter, jo større er sjansen for at infeksjonen zdusisz i fødselen.

Dine allierte i kampen mot bakterier er stoffer som finnes i urter, frukt, grønnsaker. Disse inkluderer allicin, som fungerer som en naturlig antibiotika (hvitløk), anthocyaniner (den inneholder ingen svart), anti-inflammatoriske stoffer (i ingefær og pepperrot).

For bedre å assimilere verdifull sink og selen (i nøtter, fisk, kjøtt) med matvarer som er nødvendig for å bekjempe infeksjoner, fjerne sterk kaffe, te, søtsaker og alkohol.

Echinacea for forkjølelse


Dens effekt på immunsystemet bekreftet vitenskapelig. Echinacea stimulerer cellene til å utskille antivirale stoffer. Du kan bruke den i løpet av infeksjon etter sykdom og profylaktisk.

Hyllebær for forkjølelse


Urtete, juice eller sirup fra frukt eller blomster hyllebær redusere feber, opptrer diaphoretically, bekjempe virus. Slike handlinger har aktive stoffer som finnes i svart uten flavonoider, polyfenoler, for eksempel. Antocyaner og vitamin C.

Hvitløk for forkjølelse


For å frigjøre terapeutiske stoffer, inkludert allicin, hvitløk przeciśnij eller mos. Hvitløk vil ikke miste sine egenskaper lagt kort oppvarming, men stekt eller kokt lenger enn 3-5 minutter lenger slik.

Ingefær og pepperrot for forkjølelse


Både røttene av anti-inflammatorisk og har antibiotiske egenskaper. Pepperrot er anbefalt i infeksjoner, ledsaget av en rennende nese og hoste - hoste og hjelper renser luftveiene i rest slim og fjerne blokkeringen dem.

Lime for forkjølelse


Infusjon av lind (for drikking eller bading) fungerer diaphoretically: hjelp for forkjølelse og influensa. Fungerer også anti-inflammatorisk, slimløsende, det stimulerer utskillelsen av gastric juice, beroligende effekt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.