Gå til hovedinnhold

For høyt stoffskifte

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet?


Hvis du har prøvd mirakuløse potions og piller som uten trening og riktig kosthold har ført til tap av enda et par kilo i løpet av kort tid - du vet, at slike mirakuløse betyr nei.

De støtter bare vekttap, akselererer stoffskiftet, stimulerer utskillelsen av galle og rense kroppen. Apotek og stoffet er mange kosttilskudd som er like. Men det finnes også urter, etter som du bør komme før du kjøper dyrt forberedelse.

Forsiktig! Urter er mye billigere og helt naturlig, uten kunstige fargestoffer, antiklumpemidler, konserveringsmidler, etc. og fremfor alt: arbeid.

Løvetann gir raskere stoffskifte og avgift


Dersom tilsetting av overflødige kilo lider av revmatisme, hudbetennelse, nyrestein eller anemi - nå for løvetann, som renser gallegangene og dermed hjelpe fordøyelsen, øker utskillelsen av gastric juice.

Forberedelse: en spiseskje tørket urt helle et glass med kokende vann. Avkjølt urtete drikke 1-2 ganger om dagen.

Sage gir raskere stoffskifte og avgift


Ditt problem er gass og ubehagelig oppblåsthet, pusten eller svetten har en dårlig lukt, og stoffskifte er ikke den raskeste?

To ganger om dagen, bratte en kopp aromatisk brygg salvie (forutsatt at ikke lider av gastritt). Sage forbedrer stoffskifte og renser kroppen for giftstoffer.

Heartsease gir raskere stoffskifte og avgift


Det er kjent for sin rensende egenskaper kroppen mot skadelige produkter av stoffskifte. Mange mennesker med akne ost skylder sin fiolett tricoloured glatt hud uten kviser.

Det anbefales at det også slankende behandlinger fordi det reduserer appetitten og forsiktig regulerer stoffskiftet.

Ginger fart på stoffskiftet og renser kroppen


Fersk ingefær bør alltid ha på hånden denne tiden av året. Te med revet ingefær (skrelles tørk på et rivjern stykke 2 cm lang) med en touch av honning og sitronsaft vil raskt brenne overflødig vekt, styrke kroppen mot bakterier og virus, avstandshøst blues.

Te drikker 2-3 ganger om dagen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.