Gå til hovedinnhold

Barn vondt i magen

Barn vondt i magen - hva vil hjelpe?


De ulike mage plager, alt fra kolikk på ulike magesmerter, kvalme, dårlig fordøyelse slutt, de er trolig en av de mest vanlige plager barndommen. Ungdom og voksne er heller ikke ofte lider.

Innenriks urter for mage plager


Ulike selskaper har utviklet en rekke forberedelser for mage plager. Men det er å forholde første hjem rettsmidler, spesielt når vi er sikker på at sykdom er et resultat av f.eks. forbruk av overflødig svært bearbeidet mat, godteri, chips, etc., eller stress.

Hjem behandlinger er ofte like effektivt som behandlinger forberedelser klar, og er ofte tryggere for delikat organismer, for å forberede en rekke detaljer i huset, ikke legge til dem, konserveringsmidler, smaksstoffer, fargestoffer, søtningsmidler, etc., som helse er vanligvis ikke helt inert.

Foruten innenlandske narkotika gitt hånd av en kjær, virker det som mye bedre løp, fordi den ekstra stoffet er en dyptfølt interesse for mamma, pappa, bestemor eller en annen person kjær for oss.

Listen over urter for mage medisinskapet


De grunnleggende urter som bør være i hjemmet medisinskapet inkluderer: blader av sitronmelisse, mynte blader, frø av dill, eller dill, men hjelp er også grønn dill, fennikel frø, frø av anis, karve, lin frø, kamille kurver, urt merian, og lind blomst på grunn av svak sedativ handling, innholdet av slim og mild smak.

Mange generasjoner av yngre og eldre mødre, både på det europeiske kontinentet og i Asia, Amerika, overbevist om at te med disse urtene hjelpe lindre mest fordøyelses plager.

Te med honning


Te, som doseringen bestemmes individuelt til barnets alder, kan du lett søtet med honning, så de er villig akseptert av barn. For småbarn best forberede dem med en teskje av urter alene eller blandet i et glass med kokende vann.

Serve brygge sakte, teskje eller spiseskje om gangen. Stiller urter velge den beste for deg selv å like barn. Historikere har registrert at indiske og libanesiske mor, dessuten polsk ofte også gi ut til barn infusjoner av dill. Mor kinesisk kolikk og gasser brukes fennikel.

Beste infusjoner på babyen kolikk


I Israel, skriver han om Kathi Keville, studerte hos spedbarn lider av kolikk. De viste at hjemmebrygg av fennikel, sitronmelisse urt og kamilleblomster med tillegg av søt lakris rot bidrar til raskt halvparten av barn snart etter å ha drukket. Til sammenligning er de fleste av barna etter å ha drukket rent vann fortsatt gråter.

Blueberry behandlinger for tykktarms og diaré


Summertime tucking i blåbær. Dette god vane verdt å dyrke, fordi snacking frukt er en utmerket forebygging mot ulike tarmplager, diaré. I løpet av ferien, de ofte erte og ikke bare barn, men også voksne. Om sommeren bør du også forberede hjemmelaget bær narkotika, inkludert juice, helst usøtet.

Hjemmelaget blåbærsaft for diaré


Saften er en stor enkel narkotika diaré som følge skolebarn, selv før noen stressende aktiviteter. Men en lignende sykdom kan skje med studenter og voksne. Hvis det i tillegg tarm opplevelser er knyttet til manglende appetitt, hjelper det vise seg usøtet te og mint-melissa, mynte-anis, mynte eller dill.

To 2-3 ss urtemynteblader eller ta en spiseskje med sitronmelisse, anis eller fennikel. Vi forbereder te med en teskje av urter per kopp kokende vann. Voksne kan ta en spiseskje per kopp kokende vann. La stå i noen minutter. I tillegg til å drikke litt urtete eller fortynnet med vann blåbær juice. Når sult vises, kan du også gi ubegrenset fersk revet epler. Slik behandling bør fortsette i en dag, og deretter følger også en mild diett, ikke overspise.

Healing tarmen bær avkok


I tilfelle av ulike lidelser sommer gastrointestinal mage, også i begynnelsen av diaré, blir den permanent innført i dietten drikke bær juice kan pasteuriseres med krukker og usøtet. På hvert måltid de drikker omtrent en fjerdedel kopp juice.

I stedet for juice du drikker for sakte slurker av buljong søtet med bær, tilberedt med tørr frukt spiseskjeer per kopp kokende vann. Cook, ikke tillater å koke over lav varme, dekket i noen minutter.

Anstrøk av bær med mynte


Voksne og eldre barn kan gis to ganger om dagen anstrøk av blåbær; barn - en teskje, voksne - 1 ss fortynnet i en kvart kopp varmt vann eller te av mynte, sitronmelisse, fennikel, spisskummen. Drikk sakte slurker morgen og ettermiddag.

Her er hvordan du gjør et skjær.


En halv kopp umodne blåbær vaske, hell en fjerdedel av vodka og rug. Sett buet jar i et mørkt og varmt sted i to uker. Fra tid til annen riste. Strain. Tinktur kan være flere år. Fortynnes før bruk - for barn 1 til 4 ratio eller 1-6, avhengig av barnets alder. Voksne kan ta litt utvannet.

Når vinden erte, gass og oppblåsthet


Ganske tung lammende illebefinn oftest spedbarn og yngre barn - men nylig også stadig mange voksne, særlig eldre - er oppblåst mage. Samler gasser er alltid det første tegn på at noe skjer med fordøyelsessystemet , det begynner å jobbe på feil måte.

Den første stoffet - rolig fôring


Den første effektivt medikament for å lindre disse symptomene noen ganger rolig fôring og dosering av mat i små porsjoner, slurker, slik at barnet god mat naśliniło. I tilfelle av voksne heller effektivt medikament er ofte stille, sakte, grundig tygging av mat. God blanding av mat i munnen alltid er raskere og lettere å fordøye, som i sin tur gjør det reduserer fermentering av ufordøyd rester av tarmen og dannelse av gass som et resultat av dette betraktelig.

Te med fennikel, anis


I tillegg er det alltid verdt å drikke urtete. Disse anbefales for spedbarn og barn med samme suksess kan drikke også voksne. Of course, for barn å forberede de dem svakere, voksen sterkere. Liste over nytteplanter er ganske lang. Sør-Europas mest populære stoffet er te med anis og fennikel.

Infusjoner av spisskummen, fennikel og mynte


I vår klimasone, kan du bruke i stedet for fruktene av karve frø og dill urtehage, blomster, kamille og sitronmelisse urt. Det er også en fordel mint drikke te, frukt merian og koriander. De fleste av disse urter i kjøkkenet blir brukt som et krydder.

Urte pulver


Drug tillegg til te, særlig for eldre barn og voksne, kan urte pulvere fremstilles fra en blanding av flere av de nevnte frø. Slike krydder tilsettes i en liten mengde retter. Du kan også legge det til smør, cottage cheese, spise med syltetøy, etc.

Hvordan forberede te carminative og krampeløsende?


Te for ulike plager tungvint intestinal gjæring og oppblåsthet kan være laget av mange individuelle urter. For eksempel spedbarn flatulens te med anis, fennikel frukt forberedt på samme måte. Petra Lange råder en halv teskje knuste frøene forsiktig helle en kopp kokende vann.

La stå tildekket i flere minutter. Strain. Spedbarn gitt 2-5 teskjeer før måltider eller legge til en flaske med 2-3 spiseskjeer mat. Eldre barn stilles sterkere te med en teskje av knuste frø og administreres i en mengde på fra en halv til en kopp, to ganger om dagen. Voksne kan lage te med en skje og drikke én, to glass om dagen, helst før måltider.

Medisinske grøt med urter


På te med fennikel kan også være forberedt grøt for barn. De har en behagelig smak. På samme måte te er forberedt med spisskummen og dill. Men hvis disse frøene reduseres dosen til det halve, det vil si, tar baby opptil en fjerdedel teskje per kopp, og for eldre barn en halv teskje. Spedbarn gitt 2-3 teskjeer før hvert måltid eller en teskje strømmet inn i flasken. Eldre barn drikke en halv kopp 1-2 ganger om dagen. Voksne kan drikke 2-3 kopper tilberedt med en teskje av frø.

Infusjoner med spisskummen


Andre naturmedisinere anbefaler barn å forberede infusjoner av spisskummen følger. For små barn: en halv spiseskjeer frø helle en kopp kokende vann. Sette mot i 30 minutter. Serve halv til tre spiseskjeer avhengig av alder, flere ganger om dagen etter måltider som en carminative. Infusion for eldre barn og unge er forberedt med frukt skje av spisskummen og en halv kopper kokende vann. Drikk flatulens, mellom en tredjedel og en halv kopp 2-3 ganger om dagen etter måltider. Eldre barn og voksne kan også spise bakken spisskummen, en halv teskje i tillegg til måltider.

Tea allsidig oppblåsthet


I ulike tarmplager, fordøyelses, flatulens spedbarn og små barn er kjent herbalist anbefales Jacek Kisiel svært allsidig skuespiller te. Den består i like deler peppermynte blad, fennikel frukt og kamille blomster. Teaspoon urter helle en kopp kokende vann. Blandet med fruktjuice. Serveres hver tredje time 1-2 ts 20 minutter før du spiser.

For gastroenteritt


I sin tur, fedrene av brødrene Hospitallers med gastritt og tarm og oppblåsthet råd til å drikke te består av like deler av urten merian, karve frukt og blomster av kamille. En spiseskje av blandingen helle en kopp kokende vann. Brygg dekket i flere minutter. Drikk 2-3 ganger om dagen mellom måltider. Dosen justeres etter barnets alder.

Basilikum smertefulle kramper og oppblåsthet


På den annen side de vonde spastiske tilstander i mage, tarm og flatulens, også hos små barn, noen naturmedisinere anbefaler te med urter basilikum. En eller to teskjeer av knust urt helle en kopp kokende vann og la stå i flere minutter. Infusjons gitt for å drikke partiene 2-3 ganger per dag. For eldre voksne og brygge kan være sterkere, svakere for mindre barn.

Carminative pulver og sirup


I medisinskapet fedre av brødrene som en carminative tillegg til te av fennikel er også fennikel frø pulver blandet med honning. En halv teskje fint pulverisert frøblanding grundig med en skje av honning. Gis til barn og ungdom teskje 2-3 ganger om dagen. Wiatropędnie jobbe sirup karve. Bland 1 ss spisskummen frø i et glass med varmt vann. La stå tildekket i ca en halv time. Strain. Blid med honning. Serve 1 teskje flere ganger om dagen etter måltider.

Komprimerer på mage opplevelser


Vanligvis er vi dypt overbevist om at alle slags midlertidig ubehag og illebefinnende mage, tarm manifesterte gass, oppblåsthet, magesmerter, er det best å lindre ulike urtete, massasjer, mate en rekke milde matvarer, inkludert revet gulrøtter. Men mange naturforskere sier at det ofte er mer effektivt middel for slike plager er ofte komprimerer på magen. Noen hevder at hjulpet dem selv når andre metoder mislyktes.

Materialet vri godt, skru. Skjerf surret rundt magen raskt, dekk med et tørt håndkle. Dette i tillegg dekke et ullteppe eller sjal. Komprimere stå i ca 20-30 minutter, avhengig av tidspunktet når den er kald. Den berømte natura Faderen. Kneipp var en tilhenger av kule komprimerer, de opptrer svært likt, noen enda tror sterkt. Sengetøy håndkle eller klut til å gjøre 4-6 deler. Deretter suge den i kaldt vann. Vann håndkle vri ut godt og legg en kompress på magen. Deretter dekke med et tørt håndkle, ullteppe. For å forsterke effekten av kompress kan legges til vannet litt eddik.

Komprimer slåmaskiner og havre ks. Kneipp


I stedet for vann ks. Kneipp anbefale også komprimerer på magen av et avkok av høy eng, urt kjerringrokk eller havre halm. Dersom en slik komprimere forberede for spedbarn, kan den brukes selv skraweczki klut eller lommetørkle. Komprimere brukes vanligvis i én time. Men det kan også sette på bildet igjen for en time. Naturforskere understreke at komprimerer ikke må utføres i akutt betennelse i bukhulen, i form av blindtarmbetennelse. En mer oppmerksom. Behandlinger bør gjøres raskt og bestemt. Komprimerer kan fornye og kombinert med andre behandlinger, f.eks. En drink te.

Urter appetitt


For mange foreldre den siste store problemet er de overvektige barn, men det er også de andre som er bekymret på grunn av dårlig appetitt for sine barn.

Healing komprimere for barns magen


En slik komprimere brukes på magen kan roe selv den mest nervøs barn som tidligere gråt hele natten. Gjennomføring av komprimere er ikke vanskelig. Først oppskrift på en varm komprimere. Lin eller bomull sjal dyppet i varmt vann (ca. 45-50 ° C).

Den beste kontrollen er en naturlig sult


Naturforskere anbefaler ikke å fete barn med makt. De mener at den beste regulator av matinntaket er et naturlig instinkt av sult i et barn. Forutsatt selvfølgelig at barnet spiser fullverdig, helst organisk og mindre bearbeidede produkter, det mye rå grønnsaker og frukt, måltid, enkle hjemmelagde retter.

Ikke bekymre deg være mindre appetitt


Ikke bli bekymre seg mindre appetitt, tiltalende små porsjoner av mat og tynn kroppsbygning, spesielt når barnet er glad, levende, fysisk form, mentalt, ganske rolig, fordi de alltid er de beste tegn på at han er frisk. Hvis, derimot, tror vi at våre barn har en dårlig appetitt, så er det best å lete etter årsakene til denne situasjonen. Det var først etter å finne at årsaken til den svakere appetitt er faktisk utilstrekkelig eller mindre sekresjon av fordøyelsesenzymer juice, bør du begynne behandlingen med urter.

De hjelper litt sukret den bitre te


Faktisk, alle urter forbedrer appetitt er bitter, så ikke bare liten, men eldre barn er det vanskelig å overtale dem til å drikke. I slike tilfeller er det nødvendig søte te, drikkevarer, men i små mengder bare som naturlig smak bitter urter frembringer den ønskede effekt.

Den blandede anorexia nervosa


Fedre Brothers Hospitallers anbefale følgende blanding i fravær av appetitt for nervøs og vegetative nevrose magen. Bland 50 g blader av sitronmelisse, og 30 g ryllik, kvann rot, søt flagg rhizome, St. Johns Wort og Kamille. Ss av blandingen over helle en kopp kokende vann og bratt, dekket, i 15 minutter. Strain. Dele inn i 3 deler brygge og drikke mellom måltidene.

Forbedringen av fordøyelse og appetitt


For å stimulere appetitten og forbedre fordøyelsen nyttig er en blanding av like deler tysiącznika urt, rotstokker av Calamus, karve frukt. En halv ss urter å brygge kopp kokende vann og holde dekket i 20 minutter. Deretter belastning og tjene en skje før du spiser.

Lignende effekter har infusjoner av medisinsk skyskraper. Spiseskje av urter, hell en kopp kokende vann. Etter noen få minutter, sil. Tjene 2-3 ganger om dagen i en halv time før du spiser en teskje eller spiseskje, avhengig av barnets alder.

Aromatiske urtete år for ulike plager


I løpet av sommeren en god drink, men hvis du trenger også en velsmakende medisin, har de en tendens til å være et utvalg av te med friske urter. Det samme te i høst, vinter og vår kan også fremstilles av tørkede urter.

Beroligende for magen mynte


Te med mynte, inntil nylig, var den mest populære drikken i våre hjem. Ikke bare fantastisk det frisker opp kroppen, men også beskytter mot tarm skrøpelighet, forbedrer fordøyelsessystemet og leveren. Bare noen få friske blader helle en kopp kokende vann og sip. Per liter vann tatt 3-5 ss hakkede friske blader eller urt, men du kan også kaste hele planten (uten røtter) samles f.eks. På sjøen eller i hagen. Infusjoner kan også fremstilles fra de tørkede blader av peppermynte.

For diaré, kvalme og tarmsmerter


Voksne med en skje, barn fra en halv teskje til 2 ts per kopp kokende vann mynte. La stå tildekket i flere minutter. Drikk en halv kopp infusjon 2-3 ganger om dagen i små slurker. Barn gitt en skje. Mint er en del av forskjellige blandinger som brukes i diaré, tarm plager. Infusjoner av mint bør også gis til kvalme, oppkast.

Melisa magen og angst


Som med myntete er utarbeidet med aromatisk sitronmelisse. Barn og voksne kan også drikke den med angst, nervøsitet, søvnvansker, smerter i mage, for å forbedre appetitten, samt forkjølelse. Så det beste Melissa mix med lind, eldste blomst.

Lipa styrke


Summer duftende med te infusjoner av Linden blomster. De styrker immunforsvaret, administrert enten å indusere svette, forkjølelse, hoste. Infusjonen forberedt fra 1-2 teskjeer av blomster per kopp - for barna, gi 3-5 ganger halvt glass. Voksne kan drikke infusjoner av spiseskjeer med blomster.

Lavendel roer ned


Lite er kjent te fra bladene av lavendel. Det fungerer beroligende, søvndyssende og relaxant. En teskje av blader helle en kopp kokende vann. Drikk i kveld halv kopp eller glass.

Sage halsen og tarmene


Plager i halsen, betennelse i munnen, med katarr i tarmen og magen kan hjelpe hver te med salvie. Hell en halv teskje av friske eller tørkede blader kopp kokende vann. Administrert til barn halv kopp infusjon halv time før måltider med katarr i tarmen og magen. Voksne kan lage en te med en teskje av blader. Med te kan du også gurgle i betennelse. Med denne sykdom, kan du også drikke te hver time - 1 teskje barn (litt fortynnet med vann), og en skje med voksne (uten fortynning).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.