Gå til hovedinnhold

Sunn kaffe

Hvordan lage sunn kaffe?


Den mest populære kaffe med melk det er eller med krem. Men det fristet til andre, sunnere kosttilskudd.


De færreste vet at kremen pulver inneholder konserveringsmidler , fargestoffer, fett, sukker, fetende som forårsaker hjerte- og karsykdommer og diabetes.

I motsetning til dette, inneholder kaffefløte også skadelige stoffer (fosfat og natriumsitrat). De ødelegge tennene og akselerere tap av kalsium fra skjelettet.

Velg derfor sunnere tilsetningsstoffer maker.

Kaffe med kanel

Cinnamon undertrykker bitterhet av kaffe, senker sukker i blodet og bedrer blodsirkulasjonen. Det er en kilde til fiber, jern og kalsium. Senker kolesterolnivået i blodet, for å bedre kognitiv funksjon og minnekapasitet.

Kaffe med vanilje

Vanilla er lav i kalorier, stimulerer kroppen, styrker anti-inflammatorisk. Det har også antidepressant egenskaper.

Kaffe med mørk sjokolade

Kast i koppen en liten firkant av sjokolade og vil hjelpe deg i tenkning og legger energi. Styrke hjertet, forebygge åreforkalkning og blodpropp. Øke mengden av kalsium og magnesium til stede i den vil akselerere dens absorpsjon.

Kaffe med appelsinskall

Legg et belte eller en skje med appelsinskall. Det er en rik kilde av pektin (en løselig fiber), og det reduserer appetitten. Den letter fordøyelsen av fett og bedrer tarmfunksjonen . Senker nivået av dårlig kolesterol og eliminerer dårlig.

Kaffe med kokoskjøtt


Tørk av kjøttet av en kokosnøtt, bland med kaffe og brygge det. Dette gjør det mulig for legemet å gi verdifull fiber, kalium, magnesium og fosfor. Denne eksotiske frukten bidrar til å bekjempe fedme, senker kolesterolet, og ... er en naturlig antibiotika.

Kaffe med kardemomme

Knus kardemomme frø og kaste en kopp kaffe. Den har anti-inflammatorisk og vanndrivende . Det forbedrer humøret, støtter fordøyelsessystemet .

Kaffe med ingefær

Legg til en klype ingefær kaffe og du varme opp, gjør du det lettere for fordøyelsen, hindrer du migrene. Øke immunitet og beskytter leveren.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.