Gå til hovedinnhold

Tips mot forstoppelse

Hva vil hjelpe med forstoppelse?


Forstoppelse, hva er de? Lurer på om det? Har de har en innvirkning på funksjon av kroppen din? Vet du hvordan du skal skal se ut som din haug?

Ja, haug, fordi hun er en indikator på helsen din. Slutt å bruke avføringsmidler, hyppige mekaniske teknikker - klyster. Legge forholdene til rette, og kroppen din vil komme i balanse. Dette selvforsynte mirakel av naturen. Du lurer kanskje på hvordan?

Vær så snill, her er 7 måter å bli kvitt forstoppelse:

Spis mat som du serverer

Se kroppen din. Se hvordan den oppfører seg etter å ha spist måltider. Du blir stimulert eller, tvert imot, svekket? Så husk før du putter i munnen, spør deg selv: "Er dette bra for meg?"

Drikk vann

Vann transporterer næringsstoffer i kroppen din, holder varmebalanse og bidrar til å holde riktig temperatur i kroppen din; Det bidrar til å holde din kolon ren; fukter huden din fra innsiden; Det er en del av hver av cellene dine - ja, du er konstruert med 70% vann! Det hjelper å rense kroppen for giftstoffer.

Spis sakte, bite etter bitt

Munningen begynner prosessen med fordøyelsen når tygge maten. Dette er det første trinnet som bestemmer riktig næring til kroppen din. Fordøyelseslidelse som bidrar til utvikling av gjær, mugg og jordslag i kroppen din, bidrar til fordøyelsesbesvær.

Leve etter din biologiske klokke

Kroppen din har minimum sin og maksimum i løpet av dagen. Regulerer bl.a. optimale timers søvn, spise, avføring eller hvile. Bor i tråd med toppene av energi åpner for riktig funksjon av din kropp og god helse.

Tast inn ditt liv bevegelse - øvelse

Kroppen kan ikke fungere optimalt uten trening. Gjennom bevegelse har du en fleksibel kropp, en fin silhuett, sterkt hjerte og bein. Svette ut giftstoffer skilles ut. Du får et lykkeligere liv, fordi under trening utskiller hormonet av lykke.

Styrke tarmveggen


Ta vare på det rette miljøet i mage-tarmkanalen. Vennlige bakterier koloniserer tarmen stimulerer peristaltikken - flytt vedlegg, som virker positivt for metabolismen av kroppen, som en konsekvens, immunsystem. Stimulere tarmfunksjonen gjennom pusten dypt - hvis vi observerer, som de er barn. Du kan lære mye av dem.

Stabilisere din følelsesmessige tilstand

Lever i konstant stress en belastning på kroppen din. Det er en kraftig ødeleggende kraft deg. Start ved endringer i kosthold, og effektene vil ikke vente lenge. Utbrudd av sinne og raseri er sjeldne. Hvis mulig, unngå folk forårsaker en negativ innvirkning på deg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.