Gå til hovedinnhold

Symptomer magesår

Symptomer på duodenalsår og mage


Magesår kan utvikle seg over mange år, ikke forårsaker alvorlige symptomer. Halsbrann, smerter i epigastriet, som passerer. De kan bli behandlet som en vanlig fordøyelsesbesvær , på grunn av dette er verdt det (bør) nøye observere kroppen din til å fange plagsomme symptomer som kan tyde på magesår.

Forsiktig! De fleste magesår er preget av smerter i øvre del av magen. Det er innholdet i undertrykkelse (som om noe elting rundt magen), noen ganger svie eller krampaktig.

Når magesår smerte oppstår kort tid etter et måltid, og selv i sin gang, og hos pasienter med duodenalsår og symptomer faste i morgen, våkner de opp pasienten fra dvale. Etter måltidet, vedvarer smertene i 2-3 timer. Noen pasienter for å unngå det, å alltid noe å spise: kjeks, supper, melk, velling, drikke mynte.

Forsiktig! Dette er en feil, fordi "behandlet" på denne måten sår vil ikke forsvinne , men kan føre til komplikasjoner, og dessuten kontinuerlig snacking er en enkel måte å fedme.

Hvor lenge sår smerte?

Vanligvis, selv om noen få uker. Da den samme vedvarer, ofte uten behandling. Return (eller forverret) sesong (høst og vår).

Personer som lider av smerte som kan være forårsaket av sår, bør ikke utsette et besøk til fastlegen , som vil referere til en kirurg eller gastroenterolog. For å bestemme mavesår, er ikke nok til å teste for tilstedeværelse av bakterien Helicobacter pylori (blod eller pust) - dette er den eneste studien hjelpemidler.

Gastroskopi


Gastroskopi er innføringen av synsfeltet kameraet direkte inn i magen. Legen ser nøye på magesekken , og er i stand til å få prøvestykker . Testresultatet er nøyaktig, og legen umiddelbart kan fortelle om han arbeider med magesår, avgjør få fire av deres størrelse og plassering.

Hva du skal spise i magesår?

Folk diagnostisert med magesår må være spesielt oppmerksomme på hva de spiser. Ved ganske enkelt å ikke forverre helsen hans.

Den vanligste variasjon av sykdom i den øvre fordøyelseskanal er magesår. Dietten i behandling av plager forbundet med det er et viktig aspekt på bedringens vei. Dårlig valgt diett kan også forverre tilstanden av magen, noe som er grunnen til at det er svært viktig å velge riktig produktene.

I tilfelle av gastrisk ulcus, anbefales det å sette på proteinprodukter, og derfor ostemasse, magert kjøtt og fisk. Den sistnevnte i tillegg inneholde verdifulle omega-3 fettsyre og er enhancer av immunsystemet. Fett som finnes i fisk tregere gastrisk motilitet og beskytte slimhinnene.

Produkter for å hjelpe oss bli kvitt magesår bør inneholde sink og vitamin A, E og C.

Vitamin C finnes i mange frukter og grønnsaker, men vær forsiktig med å spise dem i moderasjon, som finnes i deres fiber irritere mageslimhinnen. I kampen med oppstår lengre sår vil hjelpe oss Vitamin A og E, og de kan bli funnet i egg, melk og leveren.

Hva bør vi unngå magesår? -


Først av alt stekt ting og konsistens på maten, er det vanskelig å unngå fordøyelige, solide produkter.

Det anbefales å spise små porsjoner og overspising, som kan føre til oppblåsthet og en forverring i tilstanden til magen.

Røykere bør slutte å røyke umiddelbart, fordi stoffene i tobakksrøyk føre til at kroppens vanskeligheter med å gjenoppbygge tapene i slimhinnene.

Definitivt vi bør unngå enhver form for kullsyreholdige drikker, spesielt de som inneholder store mengder koffein. Med tradisjonell kaffe, sterk te og alkohol, bør vi gi opp på behandlingstiden.

Hva om matlaging?

Nevnt tidligere, til svikt spise stekte ting. Produkter kokt i vann eller dampede er den beste løsningen for magesykdommen. Bør avbrytes under behandling med mel og clotted cream. Ingredienser hakket til en bot ville være i stand til magen dem lettere å fordøye, og dermed også for oss - mindre synlige magesmerter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.