Gå til hovedinnhold

Overvekt

Hvordan gå ned i vekt?


Hvordan gjøre det? Og faktisk er noe i det. Du ønsker ikke å miste din dyrebare helse, og i den anledning vil være glad du modellert din figur? Egentlig er hele sannheten og essensen allerede finnes i tittelen. Fordi du kan bare spesifisere sitt budskap.

Angi for et par hundre sider ... Men hvem ville lese den. Det er en enkel sammenheng, jeg er sikker på at du ser det? Å være overvektig er et problem for mange mennesker, men ... ikke bare de som veier for mye. Så det er ikke en feil, ikke bare de som veier for mye. I det minste i forbindelse med det passord (se tittel).

Dump overvekt midler i bredere sammenheng med behovet for å arbeide på kroppen hans, og dermed også trivsel, holdninger etc. Så dumpe overvekt, slippe overvekt her betyr å forbedre funksjonen av kroppen din, vare på ham. Så hva annet er?

En ingen måte er:

- Økende effektivitet og bedre kondisjon, styrke. Det hender at etter noen forsøk på å komme seg ut av pusten? Du skynde sted og betydelig akselerere tempoet. Og når du kommer til slutten, viser det seg at du er andpusten og sliten? Jeg tror noe galt er det ikke? Musklene er ikke fungerer, eksisterende og ubrukelig. Du har muskler, fordi alle har dem, men ingen av dem godt. Det er bare effektiv unødvendig ballast for kroppen. Og så lett å endre. Plant din fysiske aktivitet. Du vil se forskjellen når du har den glatte muskulaturen. Hverdagsaktiviteter er ikke lenger noen innsats. Jeg prøver virkelig, det er verdt.

- Modellering, forme kroppen din. Det har sannsynligvis den personen som ville være helt fornøyd med sitt utseende. Det er ikke også slik at du egentlig ikke bryr seg om utseende. Eller kanskje du er bare slik? Hvis ikke, sikkert du ønsker å endre noe i utseende. Og vel, det er normalt. Jo mer forelsket i den mer trygg du er. Og vet du hva stor styrke gir trygghet? Foruten at tilfredshet. Trivsel, fordi jeg ikke slå deg selv hele tiden at her og der du har for mye eller for lite. Selv du står fritt til å endre bare litt arbeid og innsats.

- For å øke mengden av muskler i forhold til fett i kroppen. For mye fett er unødvendig ballast til kroppen, som er defekt muskel. Den eneste forskjellen er at musklene alltid har en ubetydelig effektivitet og når du kan begynne å øke den. En feit? Du vet ... Selvfølgelig, en viss mengde fett er viktig for helse, men det er bare et visst beløp. Foruten kroppen av jędrnymi, velformede muskler ser mye, mye bedre enn en tynn silhuett. Vel som vil kaste fett, hvis ikke alle viser fra under ham. Vil bare myk uformelige massen av feil muskler, noe som er veldig rask igjen dekke fett. Og så seg rundt. Derfor effektivisere muskler, forme dem, lys kur. Og så brenne fett. Effektene er svimlende tro, eller bedre sjekke selv. Det følger av dette at det samme vekttap gjennom kosten ikke vil gi deg de resultatene du forventer. Du er nødvendig trening. Dette vil sikre fasthet og formen på kroppen din. For dette svært lette fettforbrenning. For ikke å nevne veldedighet for kroppen ...

- Og selvfølgelig den samme slank. Det er kjent, for at saken mest. Men jeg tror etter å ha lest det foregående , allerede mer eller mindre vet hva som egentlig kjører? Alt sammen skurtreskere og harmoniserer. En trim er et spørsmål om de ovennevnte faktorene, som kombineres for å gjøre det hvor populært ord: slanking.

Fitness


Innblanding har fortsatt noen begrepet "fitness". Dette er i motsetning til populær oppfatning et meget vidt begrep. Fitess betyr ganske enkelt effektivitet og danner organizmu- som er det jeg skriver her. Vit at alle øvelser som er utformet for å forbedre helse, fitness, øvelser fettforbrenning fitness.

Disse er moderat, trygt og hyggelig øvelse for folk som deg. Brukes ofte de er ikke uttømmende, og over tid gi gode resultater. Fordi dette eksemplet. Riding en stasjonær sykkel, utøve makt tårn, stepper etc. Så, øvelser som styrker musklene og veldig bidra til å brenne fett. Det er fitness, det er ikke noen magisk trening. Det er enkle og effektive øvelser på ulike instrumenter.

Det hele avhenger av dine behov og nåværende form. Sam du må observere og velge hva som passer deg mest. Derfor, når du slipper "overvekt" vil direkte påvirke helsen din. Jeg vet at knapt noen virkelig trekker oppmerksomhet til hva som vil være et par - et dusin år.

Men tenk hvor kult det ville være, når disse årene vil passere, og du vil fortsette å nyte god helse og trivsel, er motivasjonen ikke det? Foruten de helsemessige effektene det kan også sees som på en jevnlig basis. Eg. Stor motstand mot sykdom.

Kroppen din bedre prosess næringsstoffer, inkludert vitaminer . Slik at effekten er åpenbar. Dessuten, ingen problemer med hodepine, noe som fører f.eks. stress. Trening er en fin måte å avlaste følelser. Denne helseeffekter . Likevel, husk at når det kommer til helse av denne opplæringen er langsiktig investering. Langsiktig, men også ekstremt holdbare og effektive. Definitivt verdt noen rom for forbedring.

Hvis imidlertid på ingen måte å finne ut om dens innvirkning på helse er ingenting. Trene bare for en pen silhuett, effektivitet og trivsel. Kanskje det blir din nye hobby, og vil gi deg stor glede? Fokuser på hva du vil., Og på hans helse, og så vil du fungere selv uten å være klar over det. Og når den tid kommer vil du bli gitt din helse hvis vanlige treningsøktene.

Eller omvendt, avhengig av din tilnærming. Du kan fokusere på å forbedre din helse, og effekten i form av vakkert dags silhuett og form kommer alene, ubemerket.

Denne situasjonen oppstår ofte hos personer som fikk en anbefaling fra en lege praksis. De fokuserte, så hovedmålet var å forbedre helse gjennom trening, og ikke engang merke til når jeg droppet overflødig vekt.

Alt avhenger av deg. Alene, bestemmer hvilket trenings og treningsutstyr som vil gjøre deg mest glede. Det er de som vil være mest effektive.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.