Gå til hovedinnhold

Juice diett

Rensing juice diett


1-dags juice diett er velsmakende, lett og behagelig. Takket være den utenomfaglige ned i vekt, renser huden og bedre trivsel. Den kan brukes en gang i uken.


I løpet av rensing juice diett

Under dietten bør du drikke i løpet av dagen 2-3 liter drikkevarer , som drikking hjelper på rensing og vekttap. Du trenger å drikke 4-6 glass frukt eller grønnsaker, fordi de er lave i kalorier og er en rik kilde til vitaminer og mineraler.

Bortsett fra juice, i løpet av denne behandlingen må du drikke ca. 8 glass ikke-kullsyreholdig mineralvann eller usøtet grønn te.

Egenskaper grønnsaksjuice

Et viktig mineral for fett tap er kalium. Det stimulerer nyrene til arbeid, og dette er viktig i behandlingsprosessen. I grønnsaksjuice , er det ca 50% mer kalium enn i fruktjuice.

I tillegg grønnsaksjuice har andre egenskaper. Således, f.eks.:

  • gulrot juice - jevner ut huden, forbedrer hudens tone, styrker og tilfører energi,
  • løk juice - styrker hjertet, god effekt på alle hudtyper,
  • saften av paprika - forbedrer kondisjon, senker dårlige kolesterolet, vekttap tydelig.

Forsiktig! De beste juice er ferskpresset . Hvis du bruker ferdiglagde produkter, er å prøve å velge de uten tilsetningsstoffer salt og sukker.

Hovedmålet med denne dietten er å avgifte kroppen for giftstoffer . Under behandlingen, bruker kroppen din fett butikker akkumulert og blir kvitt plakk. Som et resultat av vekttap.


Ved å rense kroppens stoffskifte vil forbedre, bosette fordøyelsen, styrke din motstand mot sykdom og stress, forbedre silhouette (kroppen ned i vekt og bli fastere), blir huden glatt og stram hud.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.