Gå til hovedinnhold

Hvordan trene mage

Øvelser for magen


Vakker, flat mage med et vakkert skisserte magemusklene er drømmen til hver mann og hver kvinne. Slank magen i seg selv ikke vil forme og som ønsker å nyte en fin silhuett vi trenger å sette i en liten innsats. Det finnes mange treningsmetoder som viser hvordan man best kan takle en stor mage.

Analyse av magemusklene

I magesekken hos mennesket muskler fungere som et stabiliserende oppreist stilling. Mesteparten av tiden vi bruker i sittende stilling, og det er derfor mange av oss har svekket magemusklene og dermed ta opp problemene med spirende fettvev i dette området.

Magemusklene består av:

  • rectus abdominis muskel (øvre og nedre)
  • transversus abdominis muskel (ligger dypere)
  • skrå musklene (interne og eksterne).

Du bør være klar over det faktum at jo mer fett som dekker magen, jo hardere vi merke magemusklene . Hvis de blir praktisert regelmessig, men uten et skikkelig kosthold, effektene vil ikke se.

Derfor anbefales det å bruke en negativ kalori balanse, det vil si et balansert kosthold og utføre hensiktsmessige øvelser for magen, som engasjerer store grupper av magemusklene . Opprettholde en tilstrekkelig lang tid med en negativ kalori balanse utrydde fett.

Bli kvitt overflødig fett er ofte mye vanskeligere enn det kan virke. Sikkert dette må være en konsekvens av det vi gjør. Du må endre vårt kosthold til en som vil bidra til å brenne fett. Vennligst sørg for å gi opp søtsaker, junk food eller produkter som inneholder enkle karbohydrater.

Anbefalt er også fettforbrenning produkter som støtter denne prosessen. Riktig kosthold for en flat mage er ikke alt. Bruk aerob trening, slik at vi brenner fett og passende varme opp musklene i mage treningen.

Riktig oppvarming i tillegg til aerobic trening bør bestå av trening, slik at vil fungere nedre del av ryggraden vår. Det er utilrådelig å trene magemusklene for ofte. Hvis vi vil trene hardt, vil våre muskler ikke lenger kom til å bli helt frisk.

Øve med lav intensitet bør gis to dager med hvile, mens den gjennomsnittlige belastningen som kreves er en 3-dagers pause fra trening. Trening med høy intensitet må utføres i gjennomsnitt en gang hver fjerde dag. Definitivt ikke anbefalt bevegelser er for kort, eller for fort. Er mest passende øvelser for magen sakte.

Å abdominal muskeltrening for å være effektive må følge visse regler:

1. Du må gi musklene tilstrekkelig stimulans til utvikling. Muskler ikke smi seg selv, og så bør brukes intensiv trening på magemusklene.

2. Jevnt og trutt, men sakte øke intensiteten på treningsøktene, samt de samme øvelsene, fordi over tid musklene blir vant til trafikk og påvirker ikke forbedring i styrke og utseende av musklene.

3. Opplæring bør utføres i flere posisjoner, ikke bare en. En vanlig feil er å utføre et meget stort antall klassiske crunches. Det bør engasjere alle muskler (øvre, nedre og skrå) i flere posisjoner, for å arbeide alle muskelfibrene.

4. Vi skal først trene musklene i underlivet, så skrå og deretter toppen. Under øvelsene de øvre delene, fungerer i prinsippet bare disse musklene. Men under trening på nedre del av magen, de opererer både øvre og nedre magemusklene enkel. Den første treningen av de øvre magemusklene, ville det da ha disse musklene ville bli sliten og ville fortsatt å være involvert i øvelsene.

Teknikk øvelser for magen

Øvelser for magemusklene, spesielt magemusklene enkle og må utføres med ryggen buet. Når du holder ryggen rett, muskelspenninger, rette og skrå mage årsaker bøying av lumbalcolumna. Utfør øvelsene for en flat mage med ryggen konkav, konveks stilling, eller mens du trener haken føre til broen.

Anbefalte øvelser for magenEn av de beste måtene å få fast og velskapt buk øvelser for en flat mage  A6W.  A6W det er ganske hard trening, karakterisert ved at vesentlig element er tid til å stoppe trafikk på tidspunktet for den sterkeste muskel sammentrekning, så vel som systematisk økning av antall repetisjoner.

I disse øvelsene, musklene arbeider hovedsakelig abdominal og i mindre grad den skrå. 6 Weider har et fast sett med øvelser og sikkert lettere å huske. En viss ulempe "6" er mangel på mosjon alle musklene i magen, og at det i den siste fase av trening er veldig intens.

Øvelser ABS 2 er en fremgangsmåte hvor vi engasjere alle typer av magemusklene. Denne treningen bør utføres i forskjellige stillinger. Betydelig her er rekkefølgen av trening og engasjementet under en trening av hver muskel. ABS gir en metode for arbeid hver muskelfiber og engasjerer alle musklene i magen. Dette systemet er den variable som bidrar til å bedre effektiviteten av trening.

Effektiviteten av begge metodene er uten sidestykke når det gjelder å styrke musklene, men ikke forvent at utførelsen av øvelsene i henhold til metoden for ABS og 6 Weider brenne store mengder kroppsfett. Det mest effektive er trening som involverer et stort antall muskelgruppene i kroppen og er gjort lenge nok.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.