Gå til hovedinnhold

Hvordan bli kvitt hodepine?

Hvordan kurere en hodepine?


Ved å lese denne korte artikkelen vil du lære: - Hvorfor skade du gjør - Hva er fordelene med smerte - hvordan å motstå smerten forsterker det -Hvordan umiddelbart redusere smerte - Hvordan i noen minutter helt bli kvitt hodepine???

Gjerne opplevd smerte mer enn en gang, så jeg trenger ikke å skrive hva det er ... Men har du noen gang lurt på om smertene utover den fysiske følelsen av å informere deg om disharmoni i kroppen kan gi deg et dypere innhold?

Smerte er et symptom på en fysisk. Årsaken er imidlertid alltid en disharmoni i sinnet, ikke eksterne faktorer som bakterier, virus, etc. Hvis sinnet fungerer, det fullt beskytter kroppen fra smerte og sykdommer. For å fullt ut bli kvitt symptomene, må du helbrede sinnet, ikke kroppen.

Når hjernen din kryper "virus", begrenser sin makt - kroppen din blir mindre elastisk og mer utsatt for ytre faktorer som forårsaker sykdom i ulike former, f. eks. hodepine..

Hodepine er så gunstig, fordi du må gi viktig informasjon om viruset i tankene dine. Hvis smertene ikke vises, kan sykdommen utvikle seg, og du vil ikke engang merke til hvordan kroppen din begynner å ødelegge ...

Føler en hodepine, kan du gå 3 måter:

1. Den mest populære. Ta en pille som vil fjerne symptomene ... og en annen ... og en annen, før hjernen slutter å sende informasjon om viruset (viruset vil ikke forsvinne , bare for å forsvinne symptomer).

2. Du skal tenke på hodepine, klaget, led, gir du ham din fulle oppmerksomhet engstelig for å sikre at du forlater, eller prøver å benekte det, for ikke å tenke på det. På denne måten, for at den ikke bli kvitt, men bare styrke. Opprette motstand forårsaker smerten trenger mer styrke til å gi deg informasjon som bringer.

3. Den mest effektive og enkleste måten innebærer også å motta informasjon og frigjøre viruset fra sinnet.

Hvordan gjøre det?

Det er veldig enkelt. Å vite at smerten du ønsker å formidle informasjon om tilstanden i tankene nok til å plukke henne opp. For å gjøre dette, lukke øynene, slappe av i din smerte, takke ham for å komme og la den komme helt ...

Så spør bare tankene dine spørsmål, f.eks.: "Hva er det du prøver å fortelle meg gjennom denne smerten?", "Hva slags informasjon du vil fortelle meg?", Osv Spør dem og vente på svar, som kan komme umiddelbart etter et øyeblikk eller for noen tid, når du tar vare på noe annet. Vær åpen og imøtekommende til tips ...

Du kan også bruke arketyper. Hodepine oftest er forårsaket av en følelse av skyld eller blokkerer energi på grunn av usagte ord avviklet virksomhet, etc.

Noen ganger, bare for å realisere årsaken til smertene vil fullstendig fjerne den. De fleste er imidlertid nødt til å gjøre mer.

1. Du kan arbeide gjennom informasjon, f.eks. Du vil ha noe å si til noen, eller for å bli kvitt skyldfølelse etter en bestemt handling.

2. La henne utgivelsen - rett og slett :)

Slipp negativ energi:


Hodepine og dens årsak, er energi. Slipp løs kraften - du bli kvitt en hodepine. Følgende metode, kan du jobbe på samme symptom - hodepine, noe som gjør det umiddelbart vil du ikke ha noen motstand, og du reduserer smerte. Men slipper årsaken, effektivt bli kvitt symptomene. Og det vil være.

Allerede vite årsaken - la oss anta at det er en skyld - vi kan være fri for det:

1. Den beste lukke øynene. Inviter skyld, som avslørte fullt. Inviter ham mer og mer ...

2. Spør deg selv: Kan jeg råd til å slippe skyld så godt jeg kan? Uten å tenke ikke svare: ja / nei / kanskje

3. Så spør et annet spørsmål: Har du slipper skyld så godt jeg kan? Ja / nei / kanskje

4. Det siste spørsmålet: Når? Svare å forestille seg at bryst åpne portene der energi frigjøres.

5. Sjekk om følelsen er fortsatt (i dette tilfellet, gjenta trinn 2-4), eller kanskje det er en annen følelse (det er gratis vekst nye følelser - gjenta hele prosessen med en ny følelse)

6. Utgivelse til alle de negative følelsene og hodepine forsvinner. Vanligvis må du i noen minutter.

Teknikken kan vises til deg å være for enkle til å være effektive. Ikke la dette å tro at de ikke opplever den store kraften av denne teknikken. Før du bruker noen meninger om dens effektivitet sjekke det for deg selv!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.