Gå til hovedinnhold

Hvordan bli kvitt forkjølelse fort?

Naturlige måter for forkjølelse


Et antibiotikum vil ikke hjelpe hvis viruset angripe oss, og selv svekke kroppen alene prøver å bekjempe infeksjoner. Svakhet, frysninger , svak sår hals, generell sammenbrudd, tørr hoste, hyppig nysing, er de første symptomene, trenger kroppen rask lindring.

Vær oppmerksom
! Du må handle så snart du føler de første symptomene. Legg deg ned rett til sengs og forsake noe tungt fysisk arbeid. Kos deg i ro, få litt søvn, fordi det er nødvendig for kroppen å kjempe alene.


Lag en pott av te med bringebær blader eller blomster av lind (fungere som en naturlig aspirin), spise hvitløk, drikke hyllebær juice eller te med revet ingefær, som er potente anti-inflammatorisk og bidra til å bekjempe viruset.

Vitamin C i form av infusjon, f. eks. nype, eller chokeberry juice bidrar til å bekjempe infeksjonen. Naturlig medisin har i butikken et par påvist måter å bekjempe kulden.

Gurgle for forkjølelse

Til 1/2 kopp varmt kokt vann, tilsett en spiseskje salt og 1/2 flat teskje natron. Løsning skylling sår, rød hals hver 3 timer.

Du forbereder skyll godt med en teskje av hydrogen peroxide og 1/2 kopp sommeren vann.

Rubbing tilbake for forkjølelse

Massasje ånd er måten våre beste infeksjoner. Rygg og bryst kan gni klar kamfer salve eller smult ånd (ånd skje og teskje smult).

Gni det inn i huden i sirkulære bevegelser.

Vær oppmerksom! Alkohol ikke gni barnet - alkohol gjennom huden absorberer også.

Boble for forkjølelse

Boble plassert på en varm eller vakuum stimulere immunsystemet til handling. Du kan også plassere barna. Etter boblene bo i huset.

Inhalasjoner for forkjølelse


Når du føler deg som gjør deg i nesen, nysing ofte, og infeksjoner ofte ender opp på deg tykk hay - holdninger til de naturlige måter å løse blokkeringer i nesen.

Gjør inhalasjoner av kamille (en håndfull tørket) eller geranium (dusin friske blader). Sett dem i en bolle med varmt vann og inhalere damp nesen.

Massasje og fotbad for forkjølelse

Fordype føttene i nok varmt vann med essensiell olje av sandeltre. Du kan nå og da helle kokende vann. Fotbad den perfekte måten å varme opp kroppen din når du har frysninger .


Deretter må du gjøre en fotmassasje fra fingrene - massasje forbedrer blodsirkulasjonen i luftveiene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.