Gå til hovedinnhold

Glutenfri diett

Sunn glutenfri mat


Livet på glutenfri diett har sine fordeler og ulemper. Men det betyr ikke ekskludere folk med dette problemet med et normalt liv, fordi sunn glutenfri mat blir stadig mer vanlig i matvaremarkedet.

Glutenfri diett er ikke bare i bokstavelig forstand av ordet diett fôring, samt en stil av livet, og bare de mest effektive middel for mennesker som lider av cøliaki - en sykdom sykdom som er basert på kroppens intoleranse for absorpsjon av en bestemt type protein som er gluten. Kilden til gluten er hovedsakelig mais, hvete, rug, havre eller bygg.

Hele filosofien om kosthold og livet til folk med dette problemet er basert på total utelukkelse fra din ernæringsmessige regime av gluten i alle dens former og figurer. Personer som lider av denne sykdommen kan lett identifiseres i dagligvarebutikkene , fordi i fravær av dedikerte delene er trygt for dem produkter de studerer innholdet i hver boks, bokser og emballasje til effektivt eliminere produkter som kan skade dem.

Hvilke produkter kan spise glutenfri diett?

Den tryggeste produktene på hva du har råd til i en glutenfri diett produkter er utledet fra maismel, bokhvete, soya, amaranth (også kalt gullet inkaene), hirse, fordi de er planter som naturlig har ingen gluten i sin struktur. I tillegg til glutenfri diett kan legge til nøtter, sesamfrø, hirse, sesamfrø og solsikkefrø.

Imidlertid bør man være forsiktig fordi maismel, bokhvete eller ris, som du finner i butikkhyllene kan være forurenset med gluten. Forurensning kan oppstå under prosessen med oppmaling i den samme mølle eller prosessanlegg , som også omfatter korn som inneholder gluten.

Livet på glutenfri diett betyr ikke imidlertid at mat, snacks og søtsaker på hva du har råd er smakløst eller deres nødvendige brennverdier . Standard-menyen inneholder blant annet egg, fisk, kjøtt og kjøttprodukter, frukt og grønnsaker, samt glutenfritt brød, pasta, kaker bestemor, og selv gelé, puddinger og syltetøy.

Liste over sunne og smakfulle retter, utallige kombinasjoner og varianter av disse som brukes matlaging glutenfri diett er virkelig fascinerende og vekk fra kjedsomhet eller berøvelse av hennes smak.

Det bør også bemerkes at den glutenfri diett er ikke et vekt-tap diett, fordi rettene som inngår i komposisjonen liten forskjell på deres kaloriske verdier av ordinær mat på bordene.

Alkohol i glutenfri diett

Når det gjelder alkohol, må folk på glutenfri diett gi opp øl, der medlemmene kan bli funnet byggmalt . Vær forsiktig også til ulike såkalte vodka. "Farget", som brukes til å sette farge og smak endringer, fargestoffer og parfyme kan inneholde gluten. Trygt for konsum er for ren alkohol, så personlig gjort et skjær eller drinker med trygge tilsetningsstoffer vil vise seg til mer enn ett parti.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.