Gå til hovedinnhold

Gastroøsofageal reflukssykdom

Refluksøsofagitt


En av klagene som folk flest rapporterer legen føler såkalt halsbrann og brenning i spiserøret . Veldig få mennesker som har slike følelser aldri hatt.Fulgt pasienter og deres symptomer hyppigere i de senere år, viser det seg at alle de ovennevnte problemer skyldes nettopp for å gastroøsofageal reflukssykdom. Ifølge estimater av spesialister og forskningsinstitutt viser seg at gastroøsofageal reflukssykdom er allerede på et gjennomsnitt på 20% av befolkningen, dette gjelder de fleste industrialiserte land.

Av og til, gastrisk refluks sykdom, eller som tidligere nevnt regresjon av mageinnhold i spiserøret, påvirker praktisk talt enhver person, og det er et spørsmål om helt normal. Men hvis symptomer forekommer ofte, for å bli med symptomer eller komplikasjoner, så kan vi snakke om sykdommen refleks.

Betennelse i spiserøret vår

Et viktig element i det ovennevnte sykdom er en betennelse i slimhinnen i vår spiserøret, som hovedsakelig er forårsaket av kontinuerlig og tilbakevendende oppstøt i spiserøret sure mageinnholdet.

Sykdommen utvikler seg når fulgt funksjonelle gastrointestinale lidelse som nesten alltid føre til svekkelse og passering av den nedre øsofageale lukkemuskel. Mens en frisk person sphincter er absolutt ikke tillatt å reversere innholdet i magen i spiserøret.

Mens forekomsten av reflux og virkningen av sin utvikling kan ha flere faktorer. Disse omfatter blant annet brystskader, graviditet, fedme som tidligere nevnt, er mer sårbar person iført trange klær.

I tillegg til de faktorer som påvirker utviklingen av reflux bør være inntak av matvarer som senker trykket i nedre sphincter, disse inkluderer først og fremst stekt mat og fettete, sjokolade produkter og det samme sjokolade, drikke myntete, og det er svært farlig å spise krydret mat og sitrusfrukter, fordi de irritere våre slimhinner.

Alkohol og sigaretter årsaken til gastroøsofageal reflukssykdom

En annen faktor er overdrevent inntak av alkohol og røyke sigaretter. Den siste av de viktigste faktorene som påvirker utviklingen av sykdommen refleks, noe som ville erstatte inntaket av stoffer som reduserer den nedre esophageal sphincter press og sine distrikter, kan inkludere dem primært teofyllin, narkotika alpha aadrenolityczne, nitrater, etc.

Symptomene på gastroøsofageal reflukssykdom


De vanligste symptomene på gastroøsofageal reflukssykdom bør bare tidligere vært nevnt halsbrann. Det er anslått at halsbrann klage åttifem prosent av folk syke. Mange av dem har også følt bitter smak i munnen, eller surhet, raping spesielt etter å ha spist, smerter under svelge samt oppkast og kvalme.

Mindre vanlige symptomer på sykdommen, som dessverre hindrer behandling og diagnostisering av sykdommen inkluderer skarpe smerter i brystet og i magen som antyder smerte koronar skarp høyt hoste spesielt om natten, symptomer på astma, bronkitt, ofte er det en betennelse i tannkjøttet i munnen og sår hals.

Eventuelle symptomer som smerter, hoste, kvalme eller halsbrann særlig verre om natten og når du ligger nede, da vare i opptil to timer etter et måltid. Syk person kan føle lettelse når oppreist eller selv etter innføringen av tiltakene involverer nøytralisering av magesyre. Mens symptomer på sykdommen symptomer på refleks størst bekymring er folk som føler smerte i brystet, ofte sidestiller det med smerte av et hjerteinfarkt eller koronar.

Dette er en feil, fordi smerten som kommer fra hjertet vanligvis er forårsaket av økt fysisk aktivitet og spenning, men utlignet det i løpet av kort tid kan vedtakelsen av nitroglyserin og hvile, men når det kommer til GERD er ikke funnet, avhengig av fysisk aktivitet.

Reflukssykdom er diagnostisert basert på symptomene som er beskrevet tidligere. Du bør starte behandling, og bekreftelse av sykdommen ville være egnet og god respons på behandling. I tillegg kan du utføre diagnostiske tester for å bekrefte sykdommen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.