Gå til hovedinnhold

Forstoppelse hos eldre

Behandlingen av forstoppelse hos eldre


Forstoppelse lider alt - det antas at alle minst en gang i livet hatt problemer med forstoppelse . Det endrer ikke det faktum at det er de eldre som er mest sårbare gruppen for sykdommen det er. Forstoppelse rammer hovedsakelig de som har fullført 65 år. Hvorfor er det slik?

Den vanligste årsaken er begrenset fysisk aktivitet i befolkningen i denne aldersgruppen . Hver bevegelse har en gunstig effekt på intestinal peristaltikk - så hvis denne bevegelsen løper ut, tarmene blir late, og derfor kan oppstå forstoppelse .

Så hvis det er noen kontraindikasjoner helse - det er verdt, slik at eldre mennesker inngår i planen på korte turer eller annen fysisk aktivitet. Gjerne vil ha en positiv innvirkning på helsen til disse menneskene.

Medisiner kan føre til forstoppelse

Forstoppelse kan også være en bivirkning, dessverre , tar de eldre narkotika. Dessverre, bare på den alderen en person blir tvunget til å ta et forholdsvis stort antall forskjellige stoffer.

Nettopp av denne grunn er det alltid anbefalt å lage problemer med forstoppelse umiddelbart informere en lege - vil være i stand til å finne årsaken og eventuelt endre den foreskrevne medisiner (eller i en passende måte å støtte arbeidet i tarmen).

Det er verdt å huske at i løpet av samtalen med legen skal vise alle misbrukte narkotika ved en slik person - selv om det ser ut til oss, at de ikke skal forårsake bivirkninger, og er tilgjengelig uten resept. Det er en kombinasjon av forskjellige stoffer kan ha en slik, og ingen annen virkning på kroppen.

Profylakse mot forstoppelse hos eldre


Forebygging av forstoppelse hos eldre er meget lik den som brukes av andre mennesker. Grunnlaget er en diett rik på fiber og tilstrekkelig hydrering. I lys av det faktum at ikke alle produkter rike på kostfiber er som tolereres av de eldre - verdien satse på mer "mild" form for levering fiber, og dermed kokte grønnsaker og frukt, samt stuet frukt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.