Gå til hovedinnhold

Tannpine

Hva hjelper en tannpine?


Når det begynner å erte oss en tannpine, ikke kan bli hjulpet, må du gå til tannlegen, men det er ikke alltid umiddelbart mulig. Det er verdt å vite måter at vi skal hjelpe henne og bringe lettelse.


Tygging tørket nellik på en tannpine

Denne populære krydder er også en naturlig smertestillende. Takket være den såkalte. nellik eugenol ikke bare intenst duftende, men også bedøvelse og desinfisere. Å føle den beroligende tygge 2-3-kunsten ved et par dusin minutter så nært som mulig verkende tann. Hvis dette er for smertefullt, kan du prøve å bryte dem. Lignende handling har et flagg rotstokk.

Skylle munnen med salvie infusjon for tannpine

Sage er en kilde, bl.a. snerpende, antiseptisk og anti-inflammatorisk tanniner. For å forberede analgetisk lotion, 2 ss friske eller tørkede blader helle et glass med kokende vann og la stå, dekket, i 10 minutter.

Renne.

Påfør flere ganger om dagen, hver gang prøver å gjøre væskefylte munnen grundig og gjentatte ganger nådd verkende tann.

Pakk posene med svart te en tannpine

Vil komme til hjelp når du ikke er hjemme nellik eller salvie. brygge en pose i liten mengde kokende vann, slik som å aktivere finnes i te tanniner. Avkjøl og behagelig kjølig, gjelder for såre tannkjøtt og tann for et par minutter.

Igjen suge i infusjonsposen (allerede kald) og igjen legwork. Dette vil redusere følsomheten av sensoriske avslutninger og redusere smerte, så vel som muligens. Inflammation.

Masserer verkende tann med isbiter

Pakk en isbit gasbind eller en ren klut og forsiktig massasje hengiven omgivelser. Hvis du ikke har hjemmebane, bruk en fuktet i kaldt vann og settes inn i flere minutter i kjøleskapet eller eventuelt pinne. Flake hygiene.

Vær oppmerksom! Å komprimere et større område, kan du bruke et omslag fra en frossen mat produkt (for eksempel blandinger av grønnsaker eller frukt.). rullet i en ren klut.

Komprimering av spesielle punkter på kroppen for tannpine


På denne måten anbefaler spesialister akupressur. Det første punktet er plassert på forsiden mellom nesen øvre leppe i fordypningen i huden (f.eks. Hullet). Den andre finner du på høyre hånd i den hule mellom tommel og pekefinger. tredje - til fots, under pausen mellom to og tre finger.

Vær oppmerksom! Du kan innsnevre man valgte elementet eller alle etter tur. Massere dem med fingertuppene i en sirkulær bevegelse i 30-60 sekunder.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.