Gå til hovedinnhold

Sunn frokost

Cocktail for en sunn frokost


Er du en av dem som velger å jobbe i morgen uten frokost, deretter raskt drikke en kopp kaffe og spise hva som er for hånden, og i kveld fanger opp all anstendig, stor middag?

Mange av oss gjør det. Men dette er en veldig usunn, fetende og frata oss av energi, i stedet for å legge krefter.

Mat på slutten av listen over viktige saker

Vi lever i et stort løp prøver å kombinere mange ulike roller og akseptere mye ansvar. Derfor oftest glemmer vi at sunn, vanlig mat er vår plikt for oss selv. Og hvis ikke, vil vi fortsette å ta vare på kroppen din til slutt vil gå tom for, og deretter noen viktige oppgaver å gjøre listen ikke blir gjennomført slik det skal være. Det er derfor et sunt kosthold er grunnlaget for effektiviteten i livet og på jobben. Det er verdt å huske.

Hva betyr det sunn frokost

Det er mat som gir deg energi og de som bruker den. Det viktigste måltidet serveres hver dag. Det bør være balansert slik som ga oss styrke. I et riktig sammensatt frokost bør inneholde karbohydrater, proteiner og enzymer og vitaminer.

Et godt sett er en mørk kornete brød, skinke og tomat. Mer krevende tilfreds toast med avokado lime og sitronsaft eller hummus. Styrking arbeidet veldig klassisk grøt. Men hva om det ikke er tid til å forberede et måltid?

Rask og godt


Det perfekte valget for opptatt blir stadig mer populære cocktails. For å forberede bare en vanlig blender eller mikser, og inventar havregryn, sesamfrø, hvetekim, nøtter, mandler, frukt og meieriprodukter eller kulturmelk, kefir eller surmelk.

Shopping kan gjøres en gang på begynnelsen av uken, deretter hver dag for å komponere et annet firma backer på fote cocktail.

Mangler du energi?

Ta et glass surmelk, en banan, 2 kuber av sjokolade, en håndfull mandler, en teskje honning. Bland og drikke. Du vil få en dose av vitaminer, sporstoffer og mineraler som trengs for riktig funksjon av ditt sinn og nerver.

Ønsker du å rydde opp giftstoffer? Bland kefir, tare pulver (tilgjengelig til enhver butikk eco), avokado, hvetekim og havregryn. Denne frokosten er et sunt, velfødde, selv menn, og forberedelsene tar kanskje 3 minutter.

Hvordan utvikle nye, sunne matvaner?

Det bør forberede produkter dagen før, og å nøye planlegge neste dags frokost, uavhengig av om det er et tradisjonelt måltid eller cocktail. I tilfelle av sistnevnte, kan du kjøpe praktisk kopp med lokk og en cocktail bringe bilen og rolig drink på vei til jobb. La oss ta vare på helsen, og husk at det virkelig begrenser oss bare egen oppfinnsomhet!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.