Gå til hovedinnhold

Ned i fettprosent

Hva du skal spise for å forbrenne fett?


Vekttap er ikke alt. Du trenger fortsatt å vite hvordan du skal gå ned i vekt, i tillegg til et lavere tall på skjermen, selv redusere cellulitter eller utstående mage.


Oppdage hvordan å brenne fett

En voksende gruppe kvinner klager på at svaret på spørsmålet om hvordan man skal gå ned i vekt er heller ikke en oppskrift for å bli kvitt kroppsfett. Ikke sjelden viser vekten overraskende gode resultater, men vår refleksjon i speilet ikke imponere.

Det viser seg at vekttap, og ennå har vi fortsatt en utstående mage og cellulitter på lårene. Vi har uflaks? Nei! Jeg vet bare ikke at det er en gruppe av produkter som mat bidrar nettopp til å redusere kroppsfett. Videre må de selv ofte unngå, det ser ut til oss fordi vi snakker om ganske fetende produkter.

Et eksempel som bekrefter denne avhandlingen kan være enda belgfrukter høyt verdsatt av ernæringseksperter som en rik kilde til vitaminer, proteiner og spesielt fiber, som har en stor innvirkning på å redusere sult.

I løpet av årene, gjentatt for oss at belgfrukter er caloric, og dermed deres mat er ikke tilrådelig å folk undre seg over hvordan å gå ned i vekt, og vi fokusert primært på nitid kaloritelling vil aldri bekrefte denne troen.

Nøtter hjelper  brenne fett

Et annet produkt som gjør det mulig for effektiv reduksjon av fett er nøtter. Mange antok selvsagt ikke denne informasjonen ikke skjule sin vantro om nøtter fordi vi vet at de er veldig kalori. Faktisk, i dietter som er avhengige av å telle kalorier nøtter kan ikke være stedet, viser det seg imidlertid at disse produktene er rike på fiber, vitaminer og proteiner som gir mulighet for en effektiv bekjempelse av sult.

Men før vi ser etter nøtter å berike dem kostholdet vårt, må vi ta hensyn til at ikke alle av dem er like tilrådelig. Det er vanskelig å forvente spektakulære resultater, hvis vi ønsker å berike kosten med nøtter saltet, stekt eller beriket cupcakes med honning.

Grovbrød hjelper brenne fett


Også bidrar til å brenne fett grovbrød. Vi spiser dem likevel vi kan supplere mangel på magnesium, sink, kalium og jern, og ennå ikke er allment kjent at svikt av denne type er vanlig i tilfelle av dietter. Og her er det verdt forsiktig brødprodusentene funnet ut at løsninger av hele korn er anerkjent i øynene av kvinner, og derfor noen ganger prøver å lure dem litt.

Mens shopping vi bør derfor sørge for at grovt brød er ikke bare i navnet, fordi noen ganger kan du finne produkter kunstig farget for å gå ned i vekt vi absolutt ikke hjelpe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.