Gå til hovedinnhold

Magesår kosthold

Diett for magesår


Magesår er mer vanlig problem å plage vårt samfunn. Ansvarlig for dette faktum av livsstil som fører store deler av oss. Fartsfylt, nervøs arbeid, usikkerheten i morgen og mangel på tid for et måltid. Disse faktorer påvirker økt nivå av sekresjon av saltsyre og pepsin i magen.

I forbindelse med svekkelse av kroppen og redusert motstand gastritt begynner med utviklingen av sykdommen.

Diet-lagring

Diett for magesår er å redde et sykt organ, samtidig som alle de nødvendige næringsstoffene. For å hindre ytterligere svekkelse av kroppens servert måltider bør dekke energibehovet til pasienten. De bør også være variert for å gi all den makro- og mikronæringsstoffer.

En svært viktig kriterium i valg av måltider er deres fordøyelighet. Komponentene i matvarer bør innebære store mengder magesyre. Det er utilrådelig samtidig forbedre sine sekresjon, noe som kan forverre pasientens tilstand.

Måltidene serveres den syke bør gå til dem til faste tider på døgnet, antall som avhenger av tilstanden til utvikling av sykdommen. Dette tallet varierer mellom fem og ti måltider i de mest alvorlige tilfellene, for å sikre jevn drift av magen, og hvis vedvarende nivå av sekresjon av syrer og enzymer.

I alle fall bør måltidene være varm. En kald og ikke varm, som irriterer den skjøre slimhinnen i magesekken. De skulle heller ikke inneholder sterke eller irriterende krydder. Før den mekaniske erte beskytte magen er bruken av lett fordøyelig mat, også uten rester av fiber lenger i fordøyelseskanalen.

Diet indisert for behandling av magesår


Bare ved behandling av en pasient med magesår sykdom fortsatt er det lurt å holde på en diett av lett fordøyelig. Ernæringseksperter foreslår denne tiden forlenges for en periode på ett år etter avsluttet behandling. På samme måte som i løpet av de kostbesparende måltider bør ikke inneholde ingredienser som stimulerer sekresjonen av magesyre og pepsin, og langvarig i magen for lang.

I de påfølgende årene, skal pasienten brukes regelmessig rensing kosthold, sparsom magen. Velge riktig tidspunkt for lanseringen, vurdere våren og høsten, når det er oftest tilbakefall og forverring av magesår.

Diett sparsom magen er ikke den samme kjedelig mat. Det er mange produkter tilgjengelig for bruk i løpet av behandlingen. Det er imidlertid viktig at måltidene ble spist i fred og relativ ro. Ikke for høyt eller rolig musikk program er tillatt, men en spennende kamp, og dansemusikk som du ikke kan sitte stille ville være en bedre følgesvenn etter et måltid.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.