Gå til hovedinnhold

Influensa behandling

Hvordan du effektivt behandle influensa?


Influensa? Jeg har ikke tid for influensa. Jeg tar en tablett om morgen våkner jeg med full helse. Dette er den vanligste reklame for legemidler mot influensa. Men mange folk kan bli lurt av markedsføring triks. Som et resultat svelge tiltak som ikke egentlig har noen effekt på influensa.


Er det mot måten influensa?

Takket være utviklingen av medisinsk kunnskap nylig på markedet er tilgjengelige farmakologiske midler mot viruset influensa A og B. De virker ved å blokkere et enzym viruset. Behandlingen bør begynne senest 48 timer etter at de første symptomene.

Medisiner er foreskrevet av legen full pris, og prisen, dessverre, er høy. I tillegg er mange leger av den oppfatning at det ikke var nok forskning som bekreftet at effekten av disse legemidlene.

Den eneste definitivt billigere og mer effektiv måte å forebygge influensa gjennom vaksinasjon. De gir større immunitet og gir en meget god sjanse til å unngå sykdom, eller for sin myk overgang, uten komplikasjoner.

Alle tilgjengelige influensavaksiner er blant de inaktiv kreves godkjenninger og bevist effektivitet. De er sikre og godt tolerert av kroppen. Fordi influensavirus er underlagt mutasjonen raskt, hvert år vaksinen oppdateres basert på anbefalinger gitt av Verdens helseorganisasjon (WHO).

Dette betyr at en influensavaksine er mest effektiv bare i sesongen, som har blitt fremstilt. Motstand mot influensavirus oppnådd etter to uker med vaksinasjonen, og det tar omtrent et år.

Hvem bør få vaksinert mot influensa?

Økte spesialister risiko inkluderer:

-personer med kroniske sykdommer (diabetes, astma, hjerte- og karsykdommer, luft, nyresvikt)
-immunsupprimerte pasienter.
-personer i alderen over 55 år,
-personer som lever i store grupper av mennesker (arbeidsplasser, skoler, barnehager, butikker, busser, etc.).

Kan alle få vaksinert?


Generelt sett, vaksinering kan alle som respekterer deres helse. Fra denne regelen er imidlertid unntak. Først av alt, bør du vite at kvalifisering for poding utføres lege og at vaksinen gis opptil 24 timer med kvalifisering.

Kontraindikasjon for vaksinasjon er:

  • pågår sykdom med en høy temperatur,
  • overfølsomhet for noen av komponentene i vaksinen.

Etter influensavaksinasjon kan etter vaksinering reaksjoner inntreffe (dette er sjelden), men de tilhører de fysiologiske symptomer - hevelse, rødhet, sårhet på injeksjonsstedet, eller generelt, slik som hodepine, tretthet, forhøyet temperatur. Disse skiltene forsvinner innen 48 timer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.