Hvordan slutte å røyke?

Hypnose vil hjelpe deg å slutte å røyke


Hvis du ønsker å en gang for alle bli kvitt denne forferdelige vanen (du vet at over 55% av røykerne vurdere dette en vane for dårlig og fraråder begynne?), Enten av bekymringer om deres helse, deres koner, barn, mann eller noen andre (ikke mer er et alternativ som du ønsker å spare penger på slutten er det ikke så billig "hobby"), kan du bruke kraften til din ubevisste sinn og (for å sitere Beatles sang) med litt hjelp av hypnose!

Så mine kjære brødre og søstre co røyking er et fantastisk verktøy, som er dedikert denne artikkelen til å dele en del av navnet på den mytologiske guden for drømmer (Hypnos) kan gjøre en non-invasiv måte å hjelpe deg å bryte fri fra klørne til avhengighet.

Hvor mange gang ønsket å slutte å røyke?

Og sannsynligvis du ble kastet ut som min venn, som spurte: "Har du ikke slutte?" Han svarte: "Jeg kaster. Etter hver sigarett" og et smil verdig en film Hustla kastet baken i papirkurven. Dessverre, røyking er ikke lett å overvinne avhengighet og vet det er nok alle barn.

Mange folk røyker fordi det er en hyggelig aktivitet, slike rettigheter mange folk røyker fordi de liker det. Hvorfor er det? Det er veldig enkelt. Røyking øker nivået av dopamin - et signalstoff ansvarlig blant annet for godt humør og generell oppgang.

For ikke å nevne at sigaretter er en effektiv medhjelper til hvit-krage arbeidsplasser. Nikotin øker strømmen av sukker til hjernecellene som trenger det, spesielt i det harde arbeidet som gjør hennes beste venn, en student, forsker eller en gal geni (og også folk som spiser for mye søtsaker).

Med hjelp kommer hypnose og andre behandlinger som er ment for å stoppe deg fra å røyke. Og her kommer "men". Svært få mennesker er så mottakelig for hypnotiske forslag ville være i stand til å gå inn i en ganske dyp transe ved bare å bruke hypnose seg fri fra ballongen. Det er bare ca.. 4% av verdens befolkning.

Heldigvis ALLE hypnose kan hjelpe deg å slutte å røyke som en metode for å styrke en annen behandling, f.eks. nikotin tyggis. Røyking er forbundet med følelser (som resten av hver vane når du spør en røyker som brenner heller ikke begynne å gi deg et foredrag om de positive sidene ved røyking på nervesystemet eller reproduksjons) det er derfor så vanskelig å bli kvitt det.

Med hypnose kan reduseres (eller, i ekstreme tilfeller helt eliminere) en kombinasjon av sigarett = godt humør, glede, etc. Det produseres av alle disse måneder eller år med røyking. Heldigvis under transe når vi de dypere lagene av sinnet hvor slike endringer er mye enklere enn i normal modus. I denne tilstanden, kan du også koble de positive effektene som røyking gir deg en annen aktivitet.

Sinnet liker ikke tomhet, fordi hvis du bare slette sigaretten ut av ligningen tankene han ville finne en annen aktivitet for å erstatte røyking. Derfor, hvis du ønsker å slutte å røyke hypnose, anbefaler jeg deg mer som en måte å styrke din viljestyrke og andre behandlinger for å bli kvitt denne svært ekkel (og dessverre gi mye moro) avhengighet.

Kommentarer

Populære innlegg