Gå til hovedinnhold

Hvordan gå raskt ned i vekt?

Hvordan gå ned i vekt?


Hvordan å miste vekt så raskt og effektivt. Den grunnleggende informasjon for å hjelpe deg å oppnå drømmen din vekt. Hva du spiser, hva du heller vil unngå. Hvordan å øve og hvordan å slappe av. Hvordan motivere deg selv i øyeblikk av tvil.

Ofte før du går på ferie, prom karneval eller møte med gamle venner lurer på hvordan du skal gå ned i vekt. Det er mange ting du kan gjøre for å bli kvitt noen kilo fort, for fort ned i vekt, dessuten som noen plutselig endring, er usunt og kan også være farlig.

En fantastisk diett, kan slanking piller faktisk føre til hurtig vekttap, men de har også sine bivirkninger. Svært ofte med kroppsvekt, muskelmasse avtar og i ekstreme tilfeller kan føre til skade på hjertet og andre indre organer.

Så hvordan å gå ned i vekt? Gjerne vil jeg ikke anbefale bruk av magiske oppfinnelsene etter å ha tatt der vi våkner tynnere. Snarere å trinnvis ned i vekt naturlig, sunt og når du når din drøm vekt beholde den. Men hvordan kan dette oppnås?

Energibalansen

Telle hvor mange kalorier du spiser på en dag. Å miste vekt er at for å forbruke flere kalorier enn de aksepterer. For å vinne denne kampen er det godt å vite hvor mange kalorier du spiser hver dag.

Skriv ned på et stykke papir alle de tingene du spiser i løpet av dagen. Bære med deg en liten notisbok og ta notater hver matbit, hver drink og innholdet i hvert måltid. Ikke glem å skrive ned hvor smør ble smurt med sandwich og en rekke teskjeer sukker sypanych kaffe eller te. Notater bør ideelt sett utføres i hvert fall for et par dager og enda en helg og helst ta hele uken.

Detalj telle kalorier. Hvis du kan skrive hvor mange kalorier du spiser hver ting. Husk at den anbefalte størrelsen på måltidene er vanligvis mindre enn du spiser. Finne antall kalorier for måltider inntas på Internett.

Du trenger ikke å være super nøyaktig, men det kommer med en god tilnærming kaloriinntaket. Se hvor mange kalorier du bør spise. Dette kan gjøres på nettsiden. Ved å forbruke 500 kalorier mindre enn det beløpet du bør spise for å opprettholde nåværende vekt miste ca 0,5 kg per uke.

Gjennomgå notater og tenke over hva du kan helt gi opp og hva du kan redusere mengden. Kutte kalorier er mye enklere enn du kanskje tror. Eg. morgenkaffe med melk kan være rundt 500 kalorier erstatte den med en svart kaffe du kan miste 0,5 kg i uken.

En annen enkel måte å f.eks. Oppsigelsen av dressing til salat som normalt inneholder mye fett og sukker. Det er også godt å gjøre disse fraskrivelse av sukret kullsyreholdige drikker, søtsaker og smør.

Finn ut komponenter av produkter som du spiser, ta hensyn til inntak av mettet fett og så. "Tomme kalorier" (produkter med et høyt innhold av sukker). Du trenger ikke å gi opp alt på en gang, men hvis du redusere inntaket av fet og høy-kalori mat som du miste vekt raskere.

Ernæring

Se etter et alternativ til usunne produkter. Du kan f.eks. i stedet for cola drikke flaskevann, bruker sennep i stedet for majones for smørbrød. Mange produkter kan også kjøpes i versjoner av lav fett eller lite sukker, f.eks. melk, syltetøy. Prøv å spise sunne måltider:

- Velg magert kjøtt. Kylling og fisk er lavt på fett. Marin fisk også er en kilde til antioksidanter som er veldig bra for helsen. Prøv å erstatte kjøtt og flesk fjærkre og fisk.

- Erstatt kvoter stivelse noe sunnere. Masse kalorier vi spiser kommer fra poteter, pommes frites, pasta. Veldig hjelpe oss Shedding vekt hvis du erstatter den med friske grønnsaker og salater. Du trenger bare å huske en salat dressing inneholder ikke sukker og fett og er best å gi det opp.

- Start en sunn dag. Fetende frokost med bacon, kan egg bli erstattet havregryn med yoghurt eller frokostblanding som inneholder høy fiber og lite sukker, frisk frukt eller frukt cocktail. Hvis vi bruker low-carb diett, så kanskje eggerøre og bacon. Spise en sunn frokost rik hastigheter opp stoffskiftet tidlig på dagen og unngå småspising før middag.

Planlegg måltider. Søk etter smakfulle og sunne oppskrifter på nettet eller i kokebøker og planlegge menyen for hele uken. Sørg for at din måltidsplan forutsatt å redusere kaloriinntaket.

Du trenger ikke gå ned i vekt hvis du fortsetter å spise samme mengde kalorier forbrukes og den eneste endringen produkter. Lag en liste over ingredienser som du må kjøpe for å lage mat måltider og shoppe, og selvfølgelig ikke kjøpe produkter fra utenfor listen, kan du bare råd til et par små unntak.

Planlegger måltidene vil gi deg et balansert kosthold og redusere fristelsen til å spise et måltid på en fast food restaurant eller pizzeria. Vel, er det lettere å kjøpe kun produkter fra listen når du handler hvis vi ikke er sultne.

Holde størrelsen på måltidene. Hvis du åpner en pakke med riskaker og du skal spise, så lenge du kjører ut det ikke kommer til å hjelpe deg å miste vekt. Hvis du spiser chips, nøtter eller tørket frukt blir satt oss del i en liten bolle og pakke butikken for senere.

På denne måten trenger du ikke spise mer enn du burde. Selv om minimum endre matvaner er å redusere del sikkert vil redusere kaloriinntaket. En god måte å kontrollere mengden spist snacks er å kjøpe dem i små pakker, slik at du kan spise på en gang.

Sats på sunne snacks. Du trenger ikke å gi opp snacks bare fordi de bestemte seg for å føre en sunn livsstil. Små snacks hele dagen hjelp Shedding vekt (sammenlignet med inntak av 3 store måltider), så det kan holde stoffskiftet stabilt.

Velg snacks lavt kaloriinnhold, lite fett og høy i fiber (tørkede aprikoser, nøtter, riskaker, frukt, gulrøtter, tomater, etc.) Grønnsaker er generelt svært lavt i kalorier, høy i fiber de er godt og er full av smak og næringsstoffer. Unngå stivelsesholdige grønnsaker som poteter, grønnsaker, spise noe fett dressing og saus. En god snack kan også være frukt.

Frukt inneholder mer løselig fiber enn grønnsaker, fiber forsinker absorpsjonen av karbohydrater, og dermed langsommere frigjøring av energi (hindrer økning i nivået av blodsukker) og resultere i en lengre følelse av metthet.

Fruktjuice bør ikke erstatte ordentlig mat. Trenger fiber i mellomtiden juice har ofte mange flere kalorier enn deres tilsvarende i frukten. Vær også forsiktig med tørket frukt fordi de er fratatt vann, kan du spise dem mye mer enn frisk, de også selvsagt mye mer kalorier enn fersk omtrent samme vekt.

Ved å forbruke noen produkter tørket drikke rikelig med vann.

Spis mer fiber. De kostfiber Det er mange myter, men vitenskapelig bevist sin gunstige effekter. Fiberen kan opprettholde mengden av vann i tarmen forårsaker mer effektiv fordøyelsessystemet og regulerer avføring.

Bare ved å spise mer fiber etter et par dager kan du føle deg slankere. De er også bevis for at en diett rik på fiber forebygger hjerteinfarkt og hjertesykdom, lindrer effektene av diabetes og bidrar til å kaste overflødig vekt.

Drikk rikelig med vann. Godt vann er viktig for helse og mange folk rett og slett ikke drikker nok av det. Hva mer er, hvis du er permanent dehydrert kroppen din vil stoppe vannet på feil steder, så hvis du drikker nok væske kan tilsynelatende slanke på en dag. Husk at jo mer du trener jo mer vann du trenger.

Fysisk trening


Husk at du kan gå ned i vekt ved å redusere kaloriinntaket eller øke mengden kalorier du forbrenner. Den beste til å gå ned i vekt og samtidig redusere kaloriinntaket og øke forbrenningen. Hvis du er avhengig av en hurtig vekttap øvelsen så mye som mulig.

Bruk så mye aerobisk trening. Lett aerob trening som løping, energisk marsjer, sykling, aerobic trening maskiner gruppeaktiviteter ikke bare hjelper deg å forbrenne kalorier, men også forbedrer effektiviteten av hjertet. Veldig bra er svømming, spesielt hvis du har en stor overvekt og kjører kanskje for mye å belaste leddene.

Svømming gir deg alle fordelene med løping - vanligvis kan også brenne flere kalorier samtidig mye mindre belastning på leddene. Prøv å dyrke aerobic trening i 30 til 40 minutter minst tre eller fire ganger i uken.

Trening på gym, løfte vekter. Styrketrening belastning er bra for begge kjønn, hjelper det å opprettholde en slank figur ved å styrke musklene og øke stoffskiftet.

I de fleste tilfeller, lange timer med aerobic trening er ikke den mest effektive metoden for å fange raske vekt fordi stoffskiftet synker til normalt nivå rett etter trening.

Men hvis du forlenge musklene mye du øke hvilestoffskiftet . For å holde musklene kroppen bruker mye kalorier. Studier har vist at konsekvent styrketrening øker forbrenningen med 15%. Dette betyr at den gjennomsnittlige kvinnen gjennom slik trening vil brenne 200 til 200 kalorier mer per dag gjør ingenting.

Du bør også være klar over det faktum at musklene har en mye tettere enn fett. Mens du trener på treningsstudio, kan vi få en slankere silhuett mens vår vekt ikke faller eller øker.

Egentlig hvile. Observere pause 24-48 timer mellom trening av samme muskelgruppene. Det er også 1,2 dager pause i trening i løpet av uken. Det er viktig å også sikre en riktig mengde søvn om natten. For lite søvn reduserer muligheten for å miste vekt.

Vær realistisk. Ikke forvent mirakler. Vekttap kan oppnås ganske raskt, men du må være tålmodig. Du må sette realistiske mål. Sørg for at vekten du ønsker å oppnå er for oss en sunn vekt.

Vi må også huske om det er at hvis vi bygger ekstra kilo muskler i retur vil vi miste mye mer fett og få en slankere silhuett. Du vil da se mye bedre, selv om du ikke ned i vekt.

Vårt mål bør være en sunn kropp og ikke antall droppet vekt. For hver av oss en annen vekt vil være en ideell vekt. En person av kortvoksthet kan se bra veier 60 kg, men noen høy på samme vekt vil bli sett underernært. Prøv å veie nok til å føle og se bra ut, men ikke nok til å imponere en annen liten mengde vekt.

Justering. Strategien Shedding kilo ved å redusere kaloriinntaket og øke brenne bør bli noe endret når du oppnå riktig vekt. Dette er ikke en typisk diett, som ender i et par uker.

Vårt mål er å opprettholde vekten gjennom livsstilsendringer. Sakte endre kosthold og mosjon slå flere og flere øvelser med belastning og øke kaloriinntaket, så mye å føle seg bra.

Hvis du får vekten litt oppmerksom på figuren din hvis det er fremdeles slank som betyr at du bygge litt muskler og ikke fett. I tillegg hindrer styrketrening muskelatrofi og osteoporose i mer avanserte alder.

Motivasjon

Endre måten du tror. Tro ikke at du trenger å gå ned i vekt på så mange kilo, tenk på hvor mye du ønsker å veie. F. eks. hvis du veier 80 kg og ønsker å gå ned i vekt med 10 kg og tenkte på hvordan å gå ned i vekt for å veie 70 kg.

Dette vil ubevisst tenkt på det som et langsiktig mål som du håpe. Hvis du tenker "Jeg trenger å gå ned 10 kg" er når du har oppnådd dette underbevissthet vil fortelle deg at målet er oppnådd. Sannsynligvis du chill out og gå tilbake til gamle vaner og få vekt igjen.

Vær trygg. Du må tro på deg selv. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, vet du at det gjør at du føler deg bedre, så du må være sikker. Ellers vil det være vanskelig å motstå fristelser bryte reglene for diett. Unngå fristelser som sjokolade, iskrem eller informasjonskapsler.

Kanskje de smaker godt, men det finnes også andre retter som smaker godt og er usunn. Du trenger å muntre opp hver dag for å oppnå de målene som han oppgitt. Lær å evaluere din innsats rettferdig og objektivt. Hvis du ikke har nådd målene planlagt for uken, tenke på hvorfor det skjedde, om, f.eks. sweets eller spist lunsj på fastfoodzie, spist eller gitt opp på morgenen jogging. Prøv å forbedre neste uke.

Vær konsekvent og disiplinert og motivert. For å gå ned i vekt må du holde deg til planen bare hvis strengt få noen resultater. Når du er overrasket over tvil prøve å forestille seg hvor god du vil se når du endelig har endelig miste vekt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.