Gå til hovedinnhold

Hvordan fjerne strekkmerker?

Hvilken hjelp for strekkmerker?


Alle som sliter med problemet med strekkmerker er på utkikk etter måter å bli kvitt dem. Og vel, fordi som de sier - det nytter ikke å gråte over spilt melk. Men det er også verdt å vurdere hvorfor strekkmerker oppstår?

Fordi kanskje når vi finner svaret på dette spørsmålet, vil vi være mye lettere å hindre fremveksten av en annen?

Hvorfor dannes strekkmerker

Hvis du ønsker å lære hvordan du kan forebygge strekkmerker, du absolutt vite årsakene til band. Du bør også vite hvem som tilhører en risikogruppe. Ikke alle av dem fordi de har dette problemet.

Det bør starte fra det faktum at strekkmerker dannes som et resultat av rask strekking av huden utover grensene for utholdenhet. Huden tåler ikke slike påkjenninger og i stedet går tilbake til staten, ble åpnet på overflaten, noe som gir band.

Skylden for dannelsen av strekkmerker er plassert på kortisol. Det er et stresshormon som overdreven nivåer påvirke ytelsen fibroblaster negativt. Disse er celler, proteiner som er ansvarlige for produksjon av ekstremt viktig for huden protein fiber.

Disse fibrene er faktisk en slags støtte for huden. Når kollagen og elastin er ikke "full-fledged", huden er ikke så sterk og motstandsdyktig mot stretching, som det skal. Derfor, hvis en eller annen grunn går, utvider det overflaten.

strekkmerker er de utsatt gravide først og fremst kvinner. Men, og de er ikke de eneste. Det viser seg at stripene kan også bli plaget av menn. Hva mer - strekkmerker kan forvente at folk som for raskt opp i vekt eller ned i vekt drastisk. Fra strekkmerker de står overfor flere og flere tenåringer. Strekkmerker også problemet med genetisk natur.

Kan du forebygge strekkmerker?

Som allerede nevnt, kan strekkmerker forebygges. Hvis det var ellers ville teksten generelt ikke forekomme. Imidlertid bør forebyggende tiltak begynne mye tidligere. Forebygging furer bør begynne først av alle personer som er i risikosonen (les ovenfor).

I begynnelsen kan du bruke den mest vanlige hudpleie, viser oppstrammende egenskaper. Deretter kan du bla forberedelsene "sterkere" og utformet vanligvis å bekjempe strekkmerker. I forebygging av strekkmerker er også godt egnet til oliven kosmetikk.

Men skjønnhet er ikke alt. Det er ti minutter om dagen til å vie til å massere huden. Masserer kroppen gjøres best før påføring forberedelsene. Som et resultat, i hvert fall vi rør sirkulasjonen, og følgelig - de fordelaktige ingredienser i mye bedre å bli absorbert, og kremer vil fungere effektivt. Men og massasje er ikke alt.

Derfor er det striae dannet ved plutselig vektøkning eller vekttap, bør overvåkes konstant vekt. Det er ikke verdt å overspise en drastisk ned i vekt. Hvis du ønsker å miste noen ekstra kilo, må vi huske å ikke bruke restriktive vekttap dietter som lover at innen en uke fjerner vi flere kilo. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, og samtidig beskytte mot strekkmerker, best når vi chudli sakte - en kilo per uke.

Et slikt kosthold er ikke bare en måte å forebygge strekkmerker, men helt trygt for helsen. La oss huske at i vårt kosthold mangler ikke vitaminer og mineraler. Kampen mot strekkmerker også nyttige fordi fra innsiden. Selvfølgelig kan noen faktorer ikke unngås.

Kvinner som planlegger å bli gravide, bør være mye tidligere smøre lårene, magen og brystene med spesielle badeprodukter. Behandlingen bør ikke avbrytes selv under svangerskapet. De må imidlertid brukes i kosmetikk er trygge for barnet ditt. Du kan trygt bruke noen oliven for barn.

En gang i blant kan du gå til en skjønnhetssalong og dra nytte av Microdermabrasion. Denne behandlingen er helt trygt og smertefritt. Dette er en mekanisk peeling lag på lag.

Prosedyren blir utført ved hjelp av et spesielt kamera med diamant, som stryker overflaten av huden, glatter den. Videre bidrar microdermabrasion til kollagen stimulering, slik at huden er forsynt med ekstra støtte.

Og når strekkmerker til å skje?


Dessverre, ingen kan garantere deg at forebygging av strekkmerker er ett hundre prosent effektiv. Det kan vise seg at massere kroppen din masse kosmetikk, og band og så vises.

Så er det du sitter igjen med ingenting annet enn kampen. Det kan vise seg at kampen mot strekkmerker, trenger du spesielle kosmetikk eller kirurgi og estetisk dermatologi kontorer. På et rødt striae hjelpe deg:

Microdermabrasion og mesotherapy nål eller nålløs.

Men du må regne med at slike prosedyrer - spesielt for kampen mot hvite strekkmerker - de er dyre. Blant dem er anbefalt kjemisk peeling, dermabrasion laser, Mesoterapi, Fraxel laser. Den siste utvei er kirurgi for å fjerne strekkmerker.

Jeg tror du er enig med meg at forebygging av strekkmerker er den minst kostbare? Så la oss tenke på det før det er for sent.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.