Gravid hemoroider

Hemorroider under graviditet og fødsel


En gruppe mennesker som er spesielt utsatt for hemorrhoidal sykdom er svært bred.

Disse inkluderer:

  • pasienter med forstoppelse (som ikke følger bogatoblonnikowej kosthold, stillesittende: kontorarbeidere, yrkessjåfører og «forsømte fysisk"),
  • arbeider hardt fysisk og idrettsutøvere løfte vekter: løfte tunge gjenstander og dagslys øker lunger i humper hemorroider,
  • gravide og under postpartum perioden.

Hemorroider under graviditet og fødsel


Vi nevnte at en av gruppene som er spesielt utsatt for hemorrhoidal sykdom er kvinner under svangerskap og fødsel. Oppstår spørsmålet om disse symptomene oppstår av og til eller ofte.

Studier viser at 56% av kvinner under svangerskapet (og dermed hver andre vordende mor / f) lider av hemorrhoidal symptomer. I tillegg vil 83% av disse kvinnene opplever symptomer lo beskrevet for første gang i mitt liv.

Fra ovennevnte data tuter be om at forekomsten av hemoroider under svangerskapet er svært vanlig og sannsynligvis halvparten av vordende mødre i en graviditet vil du måtte komme over dette problemet.

Den største konsentrasjonen av hemorrhoidal symptomer oppstår i løpet av de siste tre månedene av svangerskapet (tredje trimester) og umiddelbart etter fødselen (postpartum).

I tredje trimester av svangerskapet årsaken hemorrhoidal symptomer er det voksende fosteret Han begynner å innsnevre blodårene i bekkenet forårsaker venous stasis. De akkumulerte blod forårsaker utvidelse av hemorrhoid og symptomer på sykdommen.

Den andre perioden, som ofte kommer til alvorlighetsgraden av hemorrhoidal symptomer er tidlig fødsel. Årsaken til disse problemene er, i dette tilfelle en sterk, kontinuerlig press under fødsel.

Som et resultat, er en stor mengde blodtrykket presses inn i pelene, og ikke kan renne ut. Det kan forekomme fra hemorroider prolaps utenfor endetarmen. Disse symptomene i forbindelse med perineal smerte forårsaket av fødsel, noe som resulterer i en betydelig forverring av generell trivsel for moren.

Diagnostisering og behandling av hemorroider


Hemorrhoidal sykdom, kan og bør behandles avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen (slik diagnose kan satse kun en lege), ulike medisinske metoder: i de tidlige dager er nok konservativ behandling av avansert i tilfellet kan også være nødvendig kirurgi.

Under besøket vil legen spørre om symptomer og deretter undersøke proctology  Ofte er det viktig for gjennomføringen av den såkalte. rektoskopi Det er en test som involverer å sette inn et rør inn i endetarmen med fiberoptisk og se høyere seksjon av rektum.

Denne studien er pinlig, men avgjørende for en grundig undersøkelse av anal slimhinnene og utelukkelse av kreft.

Hvis du etter legeundersøkelsen viser det seg at årsaken til pasientens plager er plager hemoroider, bør foretas og konsekvent gjennomført en plan for videre behandling.

Avhengig av alvorlighetsgraden og alvorligheten av lesjonene, kan legen anbefale ulike tiltak, som strekker seg fra endringer i kostholdet, ved topisk applikasjon av medikamenter for å lindre symptomene og akselerer helbredelse inntil operasjonen.

Husk! ... hemorrhoidal sykdom, selv om det er forbundet med ubehagelige og pinlige symptomer som ofte kan føre til de verste tanker hos pasienter, er det ikke en farlig sykdom. Men husk at dette er en svært vanlig sykdom. Nøkkelen til den raske og altfor tyngende behandling er riktig diagnose satt på et tidligst mulig stadium av sykdommen.

Derfor bør man ikke undervurdere de første symptomer som blod i avføringen, toalett papir eller undertøy. Umiddelbart ta kontakt med legen din og snakke om problemet. Selve sykdommen forsvinner ikke, men kunne bare bli verre.

Kommentarer

Populære innlegg