Gå til hovedinnhold

Fjerne hudormer

Hvordan bli kvitt hudormer?


For en tid siden den mest populære måten å fjerne hudormer ble rensing toalettet. I dag beveger seg bort fra denne metoden fordi det kan irritere sensitiv hud og i tillegg stimulerer det etablering av nye hudormer. Hvis du absolutt vil fjerne hudormer på skjønnhets velge behandling av ultralyd. Hvis du ikke ønsker å bruke penger, prøve naturlig husholdning rettsmidler for hudormer.


Masker på hudormer

1) å blande like mengder natron og vann. Påfør masken områder av hudormer og la stå i ca 20 minutter, og skyll. Soda absorberer overflødig olje, dreper bakterier og bidrar til å bli kvitt hudormer.

2) visp egg, tilsett en spiseskje honning og rør. Påfør på ansiktet og la stå i 20 til 30 minutter. Skyll av med lunkent vann. Masken er effektiv i å fjerne og hindre hudormer.

3) stek 2 ss hvit ris, avkjøl og mos til grøt. Vask huden med varmt vann og deretter bruke på at det ris og masseres inn i huden. Etter 15 minutter, vask av masken med varmt vann.

Sitronsaft til hudormer

Spre sitronsaft på det berørte området hudormer og la den på over natten. Den naturlige syren i sitron absorberer fett, og dessuten hjelper det bli kvitt hudormer jevner og lysner huden.

Peeling hudormer

Lag en hjemmelaget ansiktsskrubb enzym. Det blir massert inn i huden i sirkulære bevegelser. Peeling bør brukes regelmessig to til tre ganger i uken, fordi det fjerner døde hudceller tette porene og føre til dannelse av hudormer.

Herbal pølser på hudormer


Hell over i en bolle med 2 ss tørket kamille og rosmarin, deretter fylle bollen med kokende vann. Dekke hodet med et håndkle og holde ansiktet over en bolle i minst 5-10 minutter, slik at dampen har trengt inn i porene. Når du er ferdig, vaske ansiktet med varmt, så kaldt vann. Pølse, bruk to ganger i uken, slik at du reduserer antall av hudormer og kviser.

Hudpleie hudormer

Renser huden din to ganger om dagen. Bruke til dette formålet en mild rensemelk som grundig fjerner makeup fra huden, overflødig talg og bakterier.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.