Gå til hovedinnhold

Barn med feber

Hvordan hjelpe barnet ditt med feber?


Med feber hos voksne og ungdom kan du enkelt håndtere takket være tabletter febernedsettende, men hos yngre barn er noen ganger litt av en utfordring. Det er noen måter som gjør det mulig å mestre den stigende temperatur.


Først et omslag

Mest varme går tapt gjennom hodet ditt, så hvis du kan, sette den på barnets hode kaldt kompress. Ideell i denne rollen passer f.eks tetra dott dynket i kaldt vann.

De varme opp, tar varme fra kroppen til barnet. Denne metoden er effektiv og gir umiddelbar lindring, men for mange barn øyeblikket utgjør en så vikle er ubehagelige for åpenbare grunner.

Hva er viktig er wrap har ikke så ofte gjentar hvile på barnets panne. Det er faktisk den beste, men hvis barnet ditt foretrekker å ligge på siden, plasser den på sitt tempel, men uten å blokkere øret.

Høy feber kaldt bad

Ved høy feber, i hvert fall i overkant av 39 °, i stedet for den vanlige wrap, er det bedre å bruke kul eller kaldt bad. I ditt tilfelle, må du sørge for å gå inn i svært kaldt vann, men for et barn kan det være for vanskelig og ubehagelig utfordring, ta vare slik at vannet var på det meste 20-25 ° C.

Først barnet tilsølt med vann eller forsiktig håndvask for å unngå støt. Det er en måte ubehagelige, men meget effektiv. Selvfølgelig, i dette tilfelle observere tegn på kjølig barn fordi sterk kjøling av kroppen er det ikke ønsket effekt.

Du kan også plassere et kaldt bad, vikle en våt ark pjokk bare husk å la ham en viss bevegelsesfrihet. Dårlig muskel tremor er et symptom på en fysiologisk og det bør ikke bry deg. Dette er måten å produsere varme i kroppen.

Legemidler til barn med feber

I alle apotek er narkotika doser for barn. Deres effektivitet, derimot, er annerledes, fordi barna har i varierende grad og utdannet immunsystemet reagerer ulikt på xenobiotika, ofte så syntetiske stoffet ikke gir deg de ønskede resultater.

Deretter kan du ty til urtemedisin, men disse er vanligvis effektiv ved lavere feber.

Vær oppmerksom! Aldri gi barn voksne medisiner, selv om de er delt inn i flere deler. Administrasjon av medikamenter som inneholder syntetiske salisylater kan resultere i såkalt. Rey'a team.

Det er et systemisk syndrom komplikasjoner, som forekommer allerede i syv dager etter behandlingen, manifestert ved en generell sløsing av kroppen, kraftig oppkast, endret bevissthet og sykdommer i leveren og hjernen. Lignende effekter kan forekomme med administrasjon av barne ibuprofen-baserte legemidler.

Vann er grunnlaget


Dersom barn kan raskt føre til dehydrering. Ved forhøyet kroppstemperatur av fordampning fra hudens overflate det er spesielt raskt, er det viktig å gi barnet en stor mengde væske.

Det må selvsagt være vann, selv om dette vil være det beste, men alle vil få en god kald drikke (selvsagt utelate her kunstige brus, lav kvalitet juice, søtet drikke etc.).

Det bør gi barnet ditt urtete på grunnlag av lind blomster, demonstrere potent febernedsettende, og hyllebær te. Dette vil tillate avkjøling av blodet, og som virker fra sentrum vil bidra til reduksjon av feber.

Profesjonell hjelp

Hvis du ikke er i stand til å kontrollere veksten av feber hos barn, spesielt svært liten, er det nødvendig å gå til en lege. Hvis temperaturen er veldig høy, mer enn 39-39, 5 °, husk at legen din er nødvendig hjemmebesøk hendelsen.

Ikke insistere på at det er din favoritt barnelege - det kan være noen av leger på vakt, men poenget er ikke å bry barnet ekstra reise. Det er i anledning dette besøket for å finne ut hva du kan gjøre bedre i fremtiden, fordi dessverre feber hos barn oppstår ofte, og måter å fange temperaturen ikke er for mye.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.