Atopisk eksem barn

Hvordan behandle atopisk eksem hos barn?


For å lykkes i behandling av atopisk eksem først og fremst trenger felles innsats på linjen: lege-pasient-familien.Husk! En høy andel av barn med sykdommen vokser spontant i de første årene av livet. Vi må også huske at barnets hud ble behandlet tilsvarende, og for å unngå triggere og stoffer som forårsaker betennelse i huden, og behandlingen må være skreddersydd til alvorlighetsgraden av tilstanden og alderen til pasienten.

De må ikke være begrenset bare til behandling av bare den akutte fasen inflammatoriske eller bare å behandle symptomer som er mest synlig.

Husk! Det er viktig å hindre at en eventuell gjentagelse av sykdommen.

Sykdommen kan være aktiv selv når det ikke er noen synlige symptomer.

Hva er behandling av atopisk eksem?

1) Bedre beskyttelse av huden ved å gjenopprette den beskyttende barriere, samt bekjempe tørr hud.

Atopisk hud har en høy permeabilitet og fører til gjennomtrengning av irritanter til innsiden. Derfor er det irritert, blir inflammasjon og blir følsom.

Dette fører til tap av vann fra vevet over det normale, er konsekvensen av dette tørr hud, og har en tendens til å bli skadet.

Derfor er det nødvendig å fornye huden barriere, reintegrere henne savnet strukturelle komponenter, støtter hydrering, søker den største hindringen som forårsaker tap av vann fra sitt interiør.

Husk! Bør brukes systematisk salver og kremer som har egenskaper emollients, beroligende, beskyttende og fuktighetsgivende for gjentatt bruk i løpet av dagen, og alltid etter bading eller trening eller kontakt med vann.

I tillegg har vi også benytte eksterne preparater som inneholder et stoff som produserer "barriereeffekt", og dermed beskytter huden mot direkte kontakt med agenter som irriterer henne, reduserer irritasjon og kløe.


Dette kalles. adjuvant terapi, og det er en av de viktigste terapi, og i tillegg er meget enkel og moderne form.

2) Redusere betennelse i huden og kurere noen eksisterende super.

For å redusere betennelse anbefaler bruk av kortikosteroider til utvortes bruk. De lar deg effektivt kontrollere tilstanden til forverringer.

Husk! De må brukes under medisinsk tilsyn og på den måten og tidspunktet at han utpeker. Ellers kan du utsette en person for å bli behandlet for skadevirkninger og konsekvenser.

For å få bedre kontroll fasen av forverring av sykdommen og behandle den i lang tid anbefalt å bruke en kombinasjon av kortikosteroider med emollients med beskyttende og beroligende.

Dette tillater på den ene siden å benytte kortikosteroider, og på den andre siden er det en beskyttelse mot en forverring.

Hvis atopisk eksem har en skarp kurs og forekommer i områder av huden hvor huden er mest skadet kan observeres bakteriell superinfeksjon.

Staphylococcus aureus og beta-hemolytiske streptokokker gruppe A-bakterier, som er ansvarlig for opptreden av infeksjoner, men kan også sees super sopp, samt virus.

3) Det er nødvendig å redusere kløe.

Det vanligste symptomet av atopisk eksem er absolutt kløe. Selvfølgelig, det mest han forverrer også livskvaliteten til barnet.

Husk! Det er svært viktig å identifisere de faktorene som forårsaker kløe.

Hvis du er regelmessig brukt emollients og fuktighetskremer, det klart reduserer tørrhet og skrubbsår, og når riktig brukt kortison i akuttfasen, er det den beste måten å redusere kløe.

4) Unngå irriterende ingredienser.

Ingredienser som irriterer huden til mennesker med atopisk eksem er virkelig mye. Det er derfor viktig å unngå kontakt med disse stoffene.

Dette bør gjøres ved å:

  • konstant anvendelsen av reglene for personlig hygiene, atferd og miljø;
  • regelmessig bruk produkter til utvortes bruk som produserer (som emollients) beskyttende filter, noe som skaper effekten av en barriere mellom irritanter og hud (ie. den beskyttende barriere effekt).

Hva kan forverre atopisk eksem?

Direkte: alkaliske såper, sterke rengjøringsmidler, fargestoffer som kommer med syntese, desinfeksjonsmidler, sminke, parfyme, konserveringsmidler, ull, fiber sonetyczne svette.

Luftbårne allergener: støvmidd, mold, dyr dander.

Infeksjoner: hudinfeksjoner, særlig Staphylococcus aureus, virus, sopp systemiske infeksjoner (bakterielle og virale)

Mat: melk og egg er den viktigste faktoren (spesielt i første leveår).

Andre psykologisk stress.

Hygiene hos barn med atopisk eksemHuden av et barn med atopisk eksem er følsom, utsatt for irritasjon og tørrhet.

Den store feilen var å forby barn med atopisk eksem hyppig bading er ikke irritert hud.

Husk! Vasking beskytter mot dannelse av huden super.

Atopisk hud av et barn er ofte kolonisert av mikroorganismer (bakterier og sopp), f.eks. Staphylococcus aureus, og hvis en grense svømming, kan dette øke antallet bakterier på huden, og bidrar således til dannelse av infeksjonen.

Da det er til stede i støvmidd, som kan hekker på huden og lett å sensibilisere for eksempel vanlige allergener.

Derfor er det viktig med god hygiene, som også er en daglig dusj eller badekar daglig.

Husk! Men du kan ikke overdrive det, og når du merker at huden blir tørr og irritert etter kontakt med vann, er det nødvendig å begrense bruken av vask.

Vannet bør være lunken, og bading kan ikke vare for lenge. Vi bør også ta hensyn til de midler som vasker barnet. Du kan ikke bruke populære såper eller boblebad fordi de kan irritere og tørke ut huden din, og dette vil øke kløe.

Riktig hygiene er bruk av milde vaskemidler:
  • uten smakstilsetninger;
  • uten tilsetning av alkali- såpe, og de overflateaktive midler med høy skumdannelse og irriterende stoffer som SLS og SLES;
  • ingen oljederivater, konserveringsmidler, PEG og parabener;
  • som har en fysiologisk pH-verdi (ca. 5,5);
  • dermatologisk testet hovedsakelig bekreftet tilstedeværelse av nikkel.

Kommentarer

Populære innlegg