Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra november, 2015

Mat som forbrenner fett

Hva forbrenner fett?
Fat spiller innenfor organismen viktige funksjoner letter opptaket av vitaminer (A, D, E og K), som er nødvendig for produksjonen av hormoner, beskytter indre organer. Bare når det er for mye som er årsaken til fedme, fremmer diabetes og hjertesykdommer.

Iskemisk hjertesykdom

Symptomer på koronar hjertesykdom
Den menneskelige hjertet består hovedsakelig av muskelvev, den har et omfattende nettverk av blodårer (koronar), som gir en stabil tilførsel hjertet med oksygen og drivstoff (fettsyrer, glukose).

Lite søvn

Problemer med å sove
Lytt til musikk. Lindrende stress å velge musikk av Bach, Vivaldi og Mozart. Lytte Canon i D-dur Pachelbel vel de-stress: redusere angst, lavere blodtrykk og hjertefrekvens også letter søvn.

Gass i magen

Plagsom gasser
Noen matvarer, når fordøyd intensivere denne plagsomme sykdom. Det er også slik at de har evnen til å absorbere gasser og redusere deres kvantitet i tarmen. Annet selv ikke øke problemet, betydelig forringe lukten.

Sunn snacks

Sunn snack ideer
Fra tid til annen alle fanger opp suget etter godbiter. I slike situasjoner velger ofte godteri barer, chips og andre usunne snacks som - i tillegg til høy-kalori - de er fylt med konserveringsmidler og kunstige smaker.