Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra mars, 2015

Fjerne hemoroider

Minimal invasiv metode for å fjerne hemorroider
Små hemoroider er de vaskulære tråder som danner en liten bule i endetarmsslimhinnen . Når alt fungerer som det skal, avslapning av lukkemuskelen av hemoroider blod ryggen opp i arteriene, slik at avføring.

Effektiv slanking

Slanking urter
Urter justere stoffskiftet og forbedrer fordøyelsen og eliminering. En slik metodef for slanking hjelper også i tilfelle problemer med det kardiovaskulære systemet (hypertensjon) og høye nivåer av sukker i blodet, ofte forbundet med fedme.

Grønn te slanking

Grønn te hjelper deg ned i vekt
Grønn te er en del av nesten alle vekttap kosttilskudd, og drikker det ble et symbol på en sunn livsstil. Hvis du bryr deg om helse og silhuett, bør dette infusjon av grønne blader være høyt på listen over din favoritt drikke.

Fordøyelsen

Hva bidrar til å forbedre fordøyelsen?
Etter å ha spist et stort måltid spytte skjer ... I dag har jeg for deg en naturlig potions og snacks for å holde fordøyelsessystemet vil fungere godt, og du føyer et bedre humør.

Rense kroppen: tarm rensing linolje

Tarm rensing linolje
Linolje er oppnådd ved å trykke på de modne frø av lin (linfrø) i århundrer vært en av de mest populære naturmedisin. Linfrø er kjent og brukes som et middel i en rekke fordøyelses plager og respiratoriske systemer, så vel som eksternt.

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.

Kokosolje

Kokosolje egenskaper
Kokosolje er hentet fra kjøttet av kokos. Foreløpig er ansett for å være den sunneste oljen i lagring fordi det har mye av næringsstoffer og uvurderlige syrer som har helbredende effekter.

Høyt kolesterol

Hvordan å eliminere overflødig dårlige kolesterolet i blodet?
Dårlige kolesterolet (LDL) i blodet oppstår når du spiser fet og søt. Dag til enkle måter å redusere nivået i blodet.