Gå til hovedinnhold

Mat som forbrenner fett

Hva forbrenner fett?


Fat spiller innenfor organismen viktige funksjoner letter opptaket av vitaminer (A, D, E og K), som er nødvendig for produksjonen av hormoner, beskytter indre organer. Bare når det er for mye som er årsaken til fedme, fremmer diabetes og hjertesykdommer.

Hvor kommer fettet?

På tidspunktet for vår fødsel i kroppen er allerede rundt 30 millioner fettceller. Når maten er rikelig, disse cellene akkumulere fett og hoven, men ikke øke antallet.

Men noen ganger, når for mye å spise enn det som er nødvendig, nye fettceller, og når vi er aktive, bruker vi denne dietten - brenner du fett. Da cellene krymper, men ikke forsvinne.

Vær oppmerksom! Av denne grunn, når vi stanse behandlingen og gå tilbake til dårlige vaner, cellene sveller igjen (yo-yo-effekten). For å holde fettet i sjakk, spesielt ikke i våre dietter mislykkes "fett guzzlers."

Fennikel forbrenner  fett

Det er en kilde til vitamin C, som akselererer fettforbrenningen. Den har mye fiber som binder fett og øker utskillelsen. Fennikel hjelper i rensing kroppen for giftstoffer. Hindrer flatulens. Det beste er rå som et tillegg til salater for eksempel. Med appelsin, pære og melon.

Rødbeter og gulrøtter forbrenner fett

Det er det perfekte par. Total hindre absorpsjon av fett fra mat. De har mye fiber, primært pektin og mye av beta-karoten, som vil ta vare på huden din.

Sam bete gir raskere stoffskifte og har mye fiber, noe som gir en følelse av metthet lenger. Det hindrer også forstoppelse. Spise store mengder av rødbeter i forbindelse med fysisk aktivitet stimulerer også muskelvekst.

Spirer forbrenner fett


Det er en reell multivitamin bombe. De gir kroppen med vitamin B, som fart på stoffskiftet og hjelpe brenne fett. De har også mye kalium, som bidrar til vekttap, fjerne overflødig vann fra kroppen.

Selleri forbrenner fett

Den har få kalorier, men mye av vitaminer og mineraler. Regulere fordøyelsesprosesser og gir raskere stoffskifte og bidrar til å forbrenne fett. Det er et perfekt tillegg til salater og cocktails, spesielt grønnsaker. Selleri er en stor snack som gir en følelse av metthet, som hindrer ulveangrep sult.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.