Gå til hovedinnhold

Kjerringråd forkjølelse

Effektive måter for forkjølelse


Sesongen varer forekomsten av forkjølelse og influensa. Så la oss finne ut hva behandlinger vil bidra til å lindre symptomene på sykdommen og gi raskere tilbake til helse.

Forkjølelse og influensa er forårsaket av virus. De er ansvarlige for det faktum at piner oss en rennende nese, hoste og andre plager. Behandlingen bør tilpasses sine symptomer.

Husk! Når influensa er obligatorisk å bo hjemme.


Test for forkjølelse og influensa

Markere riktige svar med spørsmål:

1) Du har feber over 39 grader? Ja Nei
2) Du har muskelsmerter og / eller hodepine? Ja Nei
3) Lei av tørr hoste? Ja Nei
4) Du er så svak? Ja Nei
5) Sykdommen startet plutselig og sterkt? Ja Nei

Mesteparten av svarene er "nei" - det er forkjølelse .

De seire svaret "Ja" - sannsynligvis en influensa.

Du må kur, og hvis ingen bedring inntrer etter 3-4 dager, så du går til legen fordi jeg sterkt utvide influensa kan føre til komplikasjoner.

Hvordan passer en kur for sykdommer?

Hoste

I den innledende fasen av sykdommen hoste er vanligvis tørt. Når det er veldig slitsomt, kan du ta medisiner med kodein, fordi de hemmer refleks slimløsende.

Husk! Bør vedtas Disse tiltakene senest 17 eller når lei oss produktiv hoste (rest slim gjør puste under søvn).

Uansett hvordan det er hostesaft vil være nyttig hvitløk og løk (forsterker, og antibakteriell og antiviral).

Forberedelse: hakket 5 fedd hvitløk og du skåret i skiver 3 løk. Du setter tett i en krukke og dryss med sukker. La stå i timevis på et lunt sted. Så du blande juice. Ta din 2 ganger om dagen i en skje.

Katarr

Hvis det er hvit eller transparent, vil det hjelpe ham tilgjengelig uten resept faller xylometazolin eller tabletter av pseudoefedrin (de innsnevre fartøy og udrożniają luftveiene).


Husk! Uten å konsultere lege kan de brukes i 3-4 dager.


På et besøk til legen må du straks melde deg som en rennende nese er gul eller grønn, fordi det er et symptom på en bakteriell infeksjon, og du vil trenge et antibiotikum.

Uavhengig av narkotika kan gjøre selv den lettelse innånding. Du må også drikke etter 2 kopper te med bringebær juice, vann med saften fra frukten av hyllebær og sitron (etter 2 ss saft i et glass lunkent vann), fordi det styrker og bidrar tynt sekret fjernes.

Hodepine

Det som følger infeksjonen er dempet fond med paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Hvis du allerede har tatt noen medisiner for forkjølelse, må du sjekke deres sammensetning i dette pakningsvedlegget, fordi du kan finne som allerede inneholder en dose smertestillende.

Hvis du allerede føler deg bedre eller hodepine er middels eller lav styrket i stedet for medikamenter kan nippe til en brygge av sitronmelisse (ss urter per kopp kokende vann). Det virker smertestillende for smerte, antibakteriell og antiviral. Det vil også bidra til å sovne og sove er en veldig god måte å bli kvitt hodepinen.

Muskelsmerter

Også her vil hjelpe være på samme tiltak som for hodepine, og kan brukes i tillegg til forberedelser som fungerer oppvarming (f.eks. sårsalve hest).

Ikke ignorere symptomer, bare for å hoppe til sengs fordi muskelsmerter er vanligvis et symptom på influensa. De bringer lindring som to behandlinger oppvarming-mordere.

Først, ta en 15-minutters bath (37-38 grader. C) av 7 dråper kanel olje, og da allerede under dyna, nipper til en kopp te med ingefær (skive fersk stengelknoller eller en klype pulver på glasset.

Sår hals

Det er et tegn på irritasjon av slimhinner. Og det er det komme inn mikrobene. Hvis sår hals er uutholdelig, kan du unne deg selv og bruke tilgjengelig over disk spray og pastiller.

Husk! Når smertene er alvorlig eller på mandlene utfellinger eller purulent utflod, så må du gå til legen fordi det kan være en bakteriell infeksjon.

Men selv om husholdnings midler kan brukes for å regenerere slimhinner. Du kan gurgle med infusjon av kamille eller mynte, og drikke et avkok av linfrø (3 ss frøene strømmet 0,5 liter kokende vann og kok i 15 minutter. Drikk 1/3 kopp anstrengt etter sengetid.)

Feber

Den økte temperaturen hjelper drepe sykdomsfremkallende mikrober, men når det varer i flere dager eller mer enn 38,5 grader. C, så må du handle. Denne temperaturen mer svekket enn helbreder kroppen.

Hvis feberen ikke er for høy, kan du nippe deretter en infusjon av lind med solbærsirup (3 kopper om dagen). Dette fungerer diaphoretic og svett letter spredning av overskuddsvarme.

Men hvis kroppstemperaturen hoppet opp til ca 40 grader. C., Så må du ta medisiner med paracetamol eller ibuprofen, ta et kjølig bad (vann bør være ca 0,5 grader. C lavere enn kroppstemperaturen, satt under et vått ark og sette kaldt komprimere.

Svakhet

Under sykdom i kroppen dirigerer alle krefter for å bekjempe infeksjonen og deretter kan trenge ekstra støtte. Hans motstand kan økes ved å ta preparater av Echinacea, fiskeolje, kalsium, vitamin. C og rutin.

Dessuten trenger du mye hvile, søvn eller ligge i et ventilert rom, ikke for stor til å spise lett fordøyelig mat og drikke ca. 2,5 liter væske.

Du kan også spørre en erfaren person til å enten ta med bobler som forårsaker sterk lokal lunger, og det mobiliserer kroppen til å produsere mer antistoffer.

Husk! Effektene av denne støtten vil være synlig når boblen vil bli plassert hver 3-4 dager - unngå de stedene hvor de gjenværende spor av tidligere behandling.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.