Gå til hovedinnhold

Iskemisk hjertesykdom

Symptomer på koronar hjertesykdom


Den menneskelige hjertet består hovedsakelig av muskelvev, den har et omfattende nettverk av blodårer (koronar), som gir en stabil tilførsel hjertet med oksygen og drivstoff (fettsyrer, glukose).

Uten dem kunne jeg ikke jobbe med. Det er et legeme følsomme for avbrudd i tilførselen av disse stoffene, og derfor koronar stenose kan føre til ischemi. Når endringene er ikke store, symptomene er til stede, og fra tid til annen - under trening og med spenning, der økende etterspørselen etter næringsstoffer hjerte. Dette er kjent som iskemisk hjertesykdom.

Symptomene på denne sykdommen er smerter i brystet, bak brystbenet og venstre som stråler ut i venstre skulder, øvre lemmer, nakke, kjeve og mage. Symptomene avtar etter en pause, eller hvis man aksepterer et stoff som utvider.

Årsaker og diagnostisering av hjerteinfarkt

Hvis hjerteinfarkt oppstår som et resultat av akutt ischemi i hjerte, er det et resultat av stenging av en eller flere koronar av en blodpropp eller emboli (sjelden).

Trombe dannes vanligvis på et substrat plakk, som bryter. På den skadede plakk begynner å hope seg opp blodplater, og de etter hvert danne en større spiss, noe som fører til nedleggelse av en koronar.

Vær oppmerksom! Symptomer på smerte myokardinfarkt er lik de som forekommer ved ischemisk hjertesykdom, men intensiteten er mye høyere. Medfølgende hjerteinfarkt smerte er alvorlig, vanligvis kommer til ham, svetting, angst, arytmi, hypotensjon, tap av bevissthet.

Legens diagnose gir en verdi basert på kliniske symptomer og undersøke ytterligere EKG og måling av troponin I, samt hjerteenzymer - CPK (kinase keratin, som er utgitt av skadede musklene) og CK-MB (spesifikk hjertet brøkdel av dette enzymet).

Så, en angiografi. Målet er plasseringen av okklusjon av koronararteriene og kvalifisering for potensielle behandlinger.

Behandling av hjerteinfarkt


Den består av så snart som mulig, intervensjonskoronar åpenhet og antar dem sten, som er ment å forhindre lignende hendelser i fremtiden.

Det neste trinnet er å overvåke pasienten i flere dager til flere uker, hjerte Hall R. behandlet er det farmakologisk så tidlig som mulig i gang.

Av stor betydning i den farmakologiske behandling av hjerteinfarkt har administrering av en anti-blodplate rapportert å hemme evnen til blodplater til dannelse av blodpropper. Den primære stoff som brukes i denne situasjonen er acetylsalisylsyre (ASA), som skal gis så snart som mulig etter utbruddet av de første symptomene på hjerteinfarkt.

Vær oppmerksom! Det viktigste er bruk av blodplatehemmende behandling med acetylsalisylsyre, klopidogrel eller tiklopidin.

Dette reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Dette er fordi, som ess redusere blodplatene, og dette er en grunn til ikke å sette opp en blodpropp på de skadede plakk.

ASA er mest effektive, som brukes i doser på 50-200 mg, som er betydelig lavere enn ved behandling og febernedsettende. Drift av acetylsalisylsyre er ikke begrenset til å blokkere blodplater. Det som teller her er også et anti-inflammatorisk effekt, og således reduserer risikoen for ustabile aterosklerotisk plakk.

Andre platehemmende legemidler er mindre effektive og ikke har anti-inflammatorisk, og derfor brukes som et supplement til aspirin, eller dersom acetylsalisylsyre ikke kan gis på grunn av allergi, magesår sykdom.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.